У Маневичах під колесами авто загинув велосипедист. ФОТО

У Маневичах під колесами авто загинув велосипедист. ФОТО
Вранці на вулиці Незалежності в райцентрі Маневичі автомобіль «Chevrolet» збив 51-річного велосипедиста.

Постраждалий чоловік того ж дня помер у райлікарні. Винуватцю ДТП загрожує до 8 років позбавлення волі, - повідомляє прес-служба Волинської поліції.

26 березня о 7 годині ранку до чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Незалежності в селищі Маневичі сталась дорожньо-транспортна пригода.

Водій з місця ДТП втік. Велосипедиста госпіталізували в центральну райлікарню. У нього медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Близько 11 години, внаслідок отриманих травм, чоловік помер.

Правоохоронці оперативно встановили особу водія транспортного засобу, на якому було скоєно ДТП. За кермом автомобіля «Chevrolet Evanda» перебував 24-річний місцевий житель.

Після проведення оперативних заходів транспортний засіб був доставлений до Маневицького відділу поліції. Автомобіль оглянули й зафіксували механічні пошкодження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цю аварію спричинив син відомого в Маневичах підприємця Веремійчика. Розповідають що це вже не першааварія, яку він спричинив, але це йому сходило з рук. Цікаво чи цього разу його покарають.
Відповісти
ще й як відкупиться, з малечку на всьому готовому, почував себе як "царь", вже " таточко 3 рази його відмазував, і зараз відмаже...а в убитого залишилась дружина і дочка інвалід...
Відповісти
Нічого не зміниться , аж доки ,,мажорів,, не будуть вбивати на місці - суд Лінча - найсправедливіший суд !
Відповісти
Я думаю що безкарність породжує не доля мажорів чи їх батьків а суддів до яких треба було б примінити суд лінча.
Відповісти
Попередні дві аварії були без постраждалих, страждав тільки "мажор" з відкритими переломами та його авто.. Цього разу зіткнення відбулось з нетверезим водієм велосипеду. І наскільки є відомо, звісно сім"ї загиблому пропонується всеможлива допомога, оскільки люба нормальна людина не залишить постраждалих в такій ситуації один на один з подібною проблемою!
Відповісти
На мою думку нормальна людина не втекла б з місця аварії після того як збив людину.
Як мінімум потрібно було надати першу медичну допомогу,викликати швидку. Тут не важливо маюори не маюори,і "мажори" можуть бути нормальми людяними. В даній ситуації просто відсутність людського фактора.
Відповісти
Останні новини
У Маневичах під колесами авто загинув велосипедист. ФОТО
28 березень, 2016, 16:11