Луцький мер закликав обговорити новий проект вулиці Лесі Українки

Луцький мер закликав обговорити новий проект вулиці Лесі Українки
Один із ескізів можливого проекту реконструкції вулиці Лесі Українки оприлюднив сьогодні на своїй сторніці в ФБ Луцький міський голова Микола Романюк.

Зокрема, облаштують сквер на розі вулиць Лесі Україки та Кривий вал.

Також планується: замінити старі лотки зливової каналізації, замінити мощення з використання елементів історичної плитки Терлінського, обмежити рух транспорту та створити додаткові автостоянки, облаштувати додаткові зони відпочинку, відновити історичні фасади.

"Шановні лучани. Публікую для обговорення та пропозицій один з ескізів можливого проекту реконструкції вул. Лесі Українки", - йдеться у повідомленні.

Пропозиції та зауваження необхідно подавати протягом тижня (до 4 квітня 2016 року включно) в письмовій формі в приймальню Департаменту житлово-комунального господарства міської ради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Філія Карабаса-Барабаса буде? Нє? - Тоді не підходить!
Відповісти
маємо можливість створити затишну впорядковану, сучасну вулицю....до сьогоднішнього дня велись нікчемні роботи за закопування бюджетних коштів....як наслідок бруківка розповзалась ..просідала....та й вигляд естетичний самого покриття бажав бути кращим. Закликаю міську владу дійсно створити сучасну вулицю...достойну м. Луцька. Дуже відповідально підійти до матеріалів для реконструкції...вибору підрядників і контролю за ремонтними роботами з боку міської влади. Матеріали мають бути сучасними ( бруківка з натурального каменю ).Плитка Терлінського категорично не прийнятна ...вона може служити лише фундаментом для мощення достойного покриття...Так, витратна частина зросте....це правда...але ми ж маємо будувати, реконструювати не на 10 років ....
Відповісти
і відкати за покладання бруківкі луцьким виробникам, цирк))),Боже, Боже..
Відповісти
Він здоровий??? Чи як це назвати??? Фонтан коли буде,а??????!!!!
Відповісти
трохи пашановаги Лучане.Коле-треба знову бабло отмити.Коля хоче хорушо кушать и много бабла иметь ви панимаете що Коля це ваше майбутне в царстве маразма та комуняк.Коля хоче патратить бабло на шо небуть шоб шось спиндить.Луцк за Романюка став схожий на Рай центр сумний та Убогий.як и сам Коля.Людям требу лапша на вуха-коля вам пакаже картинки та як в книге про Буратино..вин всех рахуе Буратинами.щоб дурити а сам вин кароль красный ретуз.Коля и тоби скоро на виход.тильки не бухай.калян..тримайся.сильно не квась таблетки.Давай если шо ми поручь.
Відповісти
Кому цікаво, то білшь детальну інформацію про проект та графічні матеріали у кращій якості можна знайти на сайті розробника проекту: archstudio.lutsk.ua/about/info/lesi-ukr/
Відповісти
Останні новини
Луцький мер закликав обговорити новий проект вулиці Лесі Українки
28 березень, 2016, 17:38