В Любомльському районі новий голова РДА. ФОТО

В Любомльському районі новий голова РДА. ФОТО
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик офіційно представив голову Любомльської райдержадміністрації. Ним став Микола Пархомук. Повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Короткі урочистості були більше ніж скромними, позаяк Микола Олександрович понад рік працював на теренах прикордонного краю радником голови облдержадміністрації. Більше року пан Пархомук очікував призначення на високу посаду. Справа була за погодженням його кандидатури у Кабінеті Міністрів України. Й лише минулого тижня, 24 березня 2016-го, Президент України Петро Порошенко підписав відповідний указ.

Окрім Володимира Гунчика вітали голову райдержадміністрації з офіційним входженням у посаду його колеги: голова Любомльської районної ради Микола Сушик та Любомльський міський голова Роман Ющук. Кожен із високопосадовців у вітальній промові запевнив: готовий до плідної співпраці задля розквіту громади.

Сам же Микола Пархомук, подякувавши за довіру, прохав підтримки і у колективу, який віднедавна очолив, у представників місцевого самоврядування та депутатського корпусу, позаяк, переконаний, лише об’єднавши зусилля можна досягти результату.

- Прекрасно оцінюю можливості Любомльщини – району, де не має великих підприємств, де не так розвинене сільське господарство, – підкреслив новопризначений голова райдержадміністрації. – Але скептикам скажу: працювали, працюватимемо і будемо працювати.

Володимир Гунчик привітав Миколу Пархомука, одначе букет квітів вручив керівникові апарату Людмилі Ганайлюк, адже упродовж 15 місяців й за відсутності призначеного голови райдержадміністрації та його заступників, саме ця жінка фактично опікувалася більшістю питань, що стосувалися діяльності виконавчої гілки влади краю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для чого ці дідусі, хай внуків качають, всі райони є дотаційними, дотації району ідуть тільки на зарплати чиновників, така діяльність просто смішна,образ важливої роботи,яку вони роблять, скоротіть, відайте гроші на медицину, освіту. Ким і чим ці групи чиновників керують система давно не потребує їх послуг, вони втратили актуальність з розвитком ринкової економіки.
Відповісти
Останні новини
В Любомльському районі новий голова РДА. ФОТО
28 березень, 2016, 22:07