Не буде нового уряду — не буде одного мільярду від МВФ

Не буде нового уряду — не буде одного мільярду від МВФ
Президент Петро Порошенко заявив, що без призначення нового уряду Україна не отримає 1 млрд. доларів від МВФ.

Про це він сказав під час зустрічі із депутатами фракції БПП, повідомляє джерело "Української правди".

"Не потрібне російське телебачення, коли є новини демократичних сил на нашому телебаченні. Політичні технології на фоні горя на Донбасі страшні. Ніхто не виграє внаслідок дострокових виборів", - заявив Порошенко.

"У США чекають на Україну, але ми маємо знайти сили і обрати новий уряд. Мова йде про 1 млрд. кредитних гарантій МВФ у разі призначення нового уряду, нову програму щодо оборони держави, що затверджена в Конгресі. Не буде рішення - не матимемо гарантій МВФ і програми", - додав він.

"Ми одна команда, рішення має приймати не тільки прем'єр-міністр, а спільно. Місяць немає уряду. Не працює уряд, депутати, окрім тих, хто під АП мітингує замість того, щоб працювати", - продовжив Порошенко.

Президент також звернувся до депутатів Сергія Лещенка та Мустафи Найєма із запитанням "Чого ви говорите про ГПУ, а мовчите про уряд, там менше свербить?".

"Ризик дострокових виборів є і наближується з кожною хвилиною. "Красавці" з нашої фракції допомагають цьому", - заявив Порошенко.
На фракції також йшлося про те, що дедлайн щодо зміни уряду — 31 березня, а генпрокурора Віктора Шокіна у відставку мають відправити 29 березня.

Як відомо, 30 березня Порошенко вирушить із візитом до США.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
народ, ми всерівно грошей не попробуємо
Відповісти
А кому той мільярд потрібний, на знищення України? Нічого не будується, нічого не змінюється на краще і так все виглядає, що чим більше мільярдів - тим гірше живеться людям! То кому він нах... потрібен?!
Відповісти
що ви пишете. Невже не відчуваєте якими швидкими темпами Україна рухається до свооди. Нарешті за 25 років ми дихаєм повітрям свооди. Євросоюз вже на порозі, а вельмишановний пан Президент , на відміну від його папєрєдніків, ночей не спить, все думає як залучити в рідну неьку черговий тріліард для покращення життя кожного патріота. І лише зрадники, на Волиньпост заважають Україні увійти в світові і міжпланетні лідери. Начувайся Альфа центавра, ми вже скоро обійдем тебе в рейтингу
Відповісти
патологічний брехун
Відповісти
Нам ці гроші непотрібні-це боргова яма уже наших правнуків.Ви розкрадете їх і станете мільярдерами, а ми подохнем при 1000 пенсії,скоро буханка хліба буде 1000,а на решту продуктів і всього необхідного для життя, а не для існування у вільній Україні у нас не буде грошей.На ліки вже не маємо,бо за пенсію їх купити неможливо.Дохнемо помаленьку,дохнемо.на 254 місці за рівнем життя з 255 країн.Робімо висновки.Та пустіть атомну бомбу,щоб всім разом здохнути
Відповісти
Аха... А на вибори нового уряду скільки мільярдів піде, щоб отримати 1 мільярд? Немає логіки. А нам дедалі все "краще" і "краще" живеться у "вільній" країні, де за одне слово проти начальства, уряду можна залишитись не тільки без роботи, але й без свободи !(((
Відповісти
чим вище стрибки, тим більше свободи
Відповісти
Останні новини
Не буде нового уряду — не буде одного мільярду від МВФ
28 березень, 2016, 23:59