Україні потрібно позбавлятися від пільг

Україні потрібно позбавлятися від пільг
Пільги в будь-якому прояві – це найбільш небезпечна спадщина Радянського Союзу, даремний стимулятор популізму.

Про це інформує "BusinessUA".

Таку думку висловив голова БФ "Віс Пасемо" Олександр Сурков. Він зазначив, що пільги – це абсолютно безглузді витрати бюджету, до того ж, вдале джерело корупції. Через пільги на проїзд маршрутники оплачують доброту влади зарплатами водіїв та технічним станом транспорту, на якому економлять.Через пільги на газ газові спекулянти тягнуть з бюджету великі суми. Зовсім не схоже на голодних і нещасних висувають свої скоринки в метро, а бійці АТО просять, щоб їх взяли на вільне місце в маршрутці. І зовсім сумнівно, що всі земельні ділянки отримують тільки ті, хто захищав Україну в АТО – набагато ймовірніше, що одержувачі і близько не було біля АТО.

Замість пільг слід вводити пенсії, допомоги і разові виплати. Ну а якщо їх проп'ють або розтратять, то це їх власні проблеми, вистачить водити за ручку, резюмував Сурков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не може держава дати стільки грошей, щоби задовільнити всіх пільговиків,навіщо так вже знущатись над населенням. Стосовно пільг, вони є і в інших країнах, тільки більш розумні і достатні для життя людей, чого в нас немає.
Відповісти
Це ви про депутатів, то це правда. Ніяких пільг.
Відповісти
В Німетчині окрім того що держава оплачує практично повністю комуналку, так вона ще й платить 500 євро соц допомоги в місяць. А при звільненні з роботи 75% від окладу апродовж року а не 900 грн як у нас на біржі. Оце називається соціальна політика держави. Так що проблема не в пільгах, проблема в економіці яка сидить глубоко на дні, а при найменших потугах вилізти звідти її б'ють новими податками, перевірками, нормами, відкатами і т.д.
Відповісти