Як заробити 3 мільйони доларів у власний день народження

Як заробити 3 мільйони доларів у власний день народження
Боксер Володимир Кличко, схоже, не вірить у забобони щодо святкування 40-річчя. Днями іменинник по-багатому відгуляв свій ювілей, поєднавши його із благодійним аукціоном фонду імені себе і брата.

Володимир влаштував пишну вечірку в одному зі столичних п'ятизіркових готелів. А в гості запросив купу багатих гостей. Щоправда, останні мали заплатити за вхід майже 1 тисячу доларів - саме стільки коштував квиток на гала-вечерю.

Дами в хутрах і вечірніх сукнях, чоловіки у дорогих костюмах у супроводі бодігардів почали збиратися на захід близько сьомої вечора, пише видання "Страна".

Серед тих, хто не пошкодував викласти 26 тисяч гривень за вхід на вечірку, були помічені нардепи Антон Геращенко, Сергій Льовочкін, Вадим Новинський, забудовник та заступник мера Києва Ігор Ніконов, співачка Асія Ахат з чоловіком, російський звідник Петро Лістерман тощо. А от чи була на дні народження коханого актриса Хейден Пенетьєрі - не відомо.

Незважаючи на те, що захід був заявлений не як святкування дня народження Кличка-молодшого, а як благодійний аукціон, більшість тих, хто приїхав, тягли із собою оберемки червоних троянд та великі пакунки із подарунками для Володі.

Журналістів на вечір не пустили, а гостей попросили не показувати фотографій та не розповідати подробиць.

Самі брати Клички розповіли лише про те, чиї лоти продали на аукціоні, та скільки зрештою вторгували на благодійність, а саме 3 мільйони доларів.

"Друзі! Цього року традиційний благодійний захід Klitschko Foundation, який відбувся в мій 40-й День народження, зібрав безпрецедентну суму пожертвувань - понад 3 мільйони доларів! Ми вдячні всім, хто зробив внески".

"Я хочу також сказати величезне спасибі Арнольду Шварценеггеру, Сильвестру Сталлоне, Роже Федереру, Роберту Бейкеру, видавничому дому "Taschen", Олександру Повєткіну, Андрію Шевченку, компанії "Porsche" і Князю Монако Альберу II, які надали лоти на благодійний аукціон. Всі зібрані гроші підуть на реалізацію проектів фонду", - йдеться у повідомленні від імені іменинника.

Нагадаємо, ще нещодавно Володимир Кличко був в Америці, де розважав своїх дівчат - звозив на пляж наречену-актрису Хейден Пенетьєрі та доньку Кайю Євдокію.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жульйо
Відповісти
ворьйо
Відповісти
пам"ятаю у антоши геращенка до депутатства за 2013 рік був дохід 0 грн. 00 коп., він жив як бомж, а зараз за один вечір викидає 26 000 грн., це навіть без подарунка. непогано так пристроївся, пупсік...
Відповісти
Всі тепер бачать. Хто живе справді по-новому, як обіцяв "великий" політик.
Відповісти
їб...ти б туди з десяток Ф1
Відповісти
Останні новини
Як заробити 3 мільйони доларів у власний день народження
29 березень, 2016, 06:59