В Одесі затримали заступника Сакварелідзе нібито за хабар

В Одесі затримали заступника Сакварелідзе нібито за хабар
Військова прокуратура затримала на хабарі прокурора Одеської області Олександра Модебадзе з команди Давида Сакварелідзе. Про це на брифінгу заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, повідомляє Тиждень.

"Приблизно годину тому слідчими військової прокуратури південного регіону за матеріалами СБУ затримали під час отримання хабара у 5 тис. дол. США прокурор відділу прокуратури Одеської області, юрист першого класу Модебадзе. який 16.03.16 був призначений Давідом Сакварелідзе на відповідну посаду", - заявив Куценко.

За словами Куценка, зараз Модебадзе Олександр Тарієлович затриманий, відбувається огляд місця події, збираються докази, допити.

Порушено кримінальне провадження за ст 368 КК України.

Нагадаємо, сьогодні, 29 березня, генеральний прокурор Віктор Шокін звільнив з органів прокуратури свого заступника та прокурора Одеської області Давида Сакварелідзе. Сам Сакварелідзе назвав таке рішення зачисткою серед тих, "хто має намір боротися з корупцією в Україні" і сигналом, що реформи в Україні нікому не потрібні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь..."Старі, добрі слова із творчості генія УКРАЇНИ Т.Г.Шевченка. Крізь призму часу, саме вони стали пророчими для українців, адже таке враження, що більшість із нас відірвані від свого коріння, незнання походження роду, історії краю, Вітчизни. Ми, як маріонетки, що підвладні чужим думкам, нав'язуванням та пропагандам.Хочеться кричати: люди (можновладці) схаменіться!!! Що Ви творите, невже Ви думаєте, що простий український народ не розуміє, що під такими маріонетковими питаннями, ви приховуєте невирішені реалії сьогодення? Скільки можна маніпулювати та топтатись на одному місці? Набридло,але треба пам’ятати і інші геніальні слова «БОРІТЕСЯ — ПОБОРЕТЕ! ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!»
Відповісти
Останні новини
В Одесі затримали заступника Сакварелідзе нібито за хабар
29 березень, 2016, 19:39