Подальший ріст тарифів зажене українців у 90-ті

Подальший ріст тарифів зажене українців у 90-ті
Збільшення тарифів такими темпами призведе до повернення в 90-ті роки — коли більшість українських сімей не зможе заплатити по тарифах за енергоносії. Все повернеться до того, що ці борги просто спишуть за рахунок платників податків.

Про це заявив голова Комітету економістів України Андрій Новак.

На його переконання, слід реально оцінювати ситуацію, в час коли половину зарплати проїдається, підвищувати тарифи так різко і часто неприпустимо. Навіть попри вимоги МВФ.

Лише за два роки тарифи зросли у 4-6 разів, а реальні доходи впали більше ніж в три рази. За його словами, Україна має готуватися до нарощення боргів серед населення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та коли це вже скінчиться? де мораль? що це за управління? якщо чиновники живуть за рахунок роялті та іншого повітря, то народ так не зможе жити, схаменіться, влада.
Відповісти
Шо наскакали, то й маете...
Відповісти
Фірташ:"Як показали ці два роки, Україна сьогодні не є успішним проектом. Тобто Америка не впоралася з цим завданням. Вона замість прийняття якогось рішення, зробила поле бою. Вона просто все знищує і економічно і політично і, практично, зробила країну бідною. І це не перша така ситуація. Давайте подивимося на Сирію, давайте подивимося на Україну – почерк один і той самий", - сказав він.

Крім того, Фірташа не влаштовує, що в Україні "зовнішнє управління".
Відповісти