Через католицький Великдень на українсько-польському кордоні затори

Через католицький Великдень на українсько-польському кордоні затори
На українсько-польській ділянці державного кордону перед пунктами пропуску спостерігаються значні накопичення транспортних засобів, що виїжджають з України, інформує Державна прикордонна служба України.

Такий наплив прогнозований та пов'язаний із святковими днями у минулі вихідні, зокрема відзначення католицького Великодня. Також значна частина громадян виїжджає до Республіки Польща на транспортних засобах, термін перебування яких на території нашої держави закінчується.

Прикордонники забезпечують увесь спектр необхідних заходів щодо ритмічного пропуску громадян та функціонування пунктів пропуску. Зокрема, збільшено кількість робочих місць інспекторів, організовано взаємодію з польськими колегами тощо.

Держприкордонслужба звертається до громадян бути організованими під час перебування у чергах та не створювати передумов для порушення законодавства, намагаючись об’їхати інших учасників руху. Один такий випадок був зафіксований учора. Наш співвітчизник пропонував кошти за пришвидшення прикордонного контролю в пункті пропуску «Рава-Руська». Всі протиправні дії фіксуються у відповідності до законодавства та лише збільшують час перетину кордону.

Також з метою ефективного планування поїздок через кордон, прикордонне відомство радить громадянам врахувати інформацію про накопичення автомобілів, а для обрання оптимального маршруту руху користуватися онлайн сервісом на офіційному сайті Держприкордонслужби України для перегляду ситуації на основних пунктах пропуску за посиланням .

Також отримати інформацію про кількість автомобілів в пунктах пропуску на західній ділянці кордону можна на сторінці Західного регіонального управління у мережі Фейсбук. Інформація оновлюється постійно.

Завантаженість транспортними засобами у пунктах пропуску на західному кордоні станом на 12.00 30.03.16р.

Станом на 12.00 30.03.16р.
ППр “Устилуг” – 200
ППр “Рава-Руська” – 400
ППр “Угринів” – 150
ППр “Грушів” – 50
ППр “Краковець” – 30
ППр “Шегині” – 200
ППр “Смільниця” – 30
ППр “М.Березний” – 0
ППр “Ужгород” – 40 в/а
ППр “Тиса” – 0
ППр “Косино” – 0
ППр “Дяково” – 40 в/а
ППр "Вилок" - 0
ППр "Лужанка" - 40
ППр “Порубне” – 0

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через католицький Великдень на українсько-польському кордоні затори
30 березень, 2016, 14:50