У Луцьку обговорили, як прибиратимуть парк 900-річчя Луцька. ФОТО

У Луцьку обговорили, як прибиратимуть парк 900-річчя Луцька. ФОТО
Відбулася нарада щодо прибирання парку 900-річчя міста Луцька.

Керівники підприємств “Модерн-Експо” Петро Пилипюк та “Волинь-Зерно-Продукт” Євген Дудка звернулися до міського голови Миколи Романюка з пропозицією до Великодня провести толоку в парку імені 900-річчя міста Луцька, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

У зв'язку з цим учора, 29-го березня, відбулася робоча нарада щодо організації цього процесу. Участь у заході взяли міський голова Микола Романюк, його заступник Юрій Моклиця, начальник відділу екології міської ради Анатолій Гламазда, директор КП “Парки та сквери міста Луцька” Анатолій Трикуш, керівники підприємств “Модерн-Експо” Петро Пилипюк та “Волинь-Зерно-Продукт” Євген Дудка.

Учасники зустрічі пройшлися парком та оглянули його стан.

Петро Пилипюк зазначив, що колективи цих двох підприємств висловили бажання допомогти місту у впорядкуванні парку. За його словами, і він, і Євген Дудка, і багато членів колективів проживають поруч, гуляють тут, а тому вибрали саме цю зелену зону.

Він наголосив, що вони вирішили зробити хорошу справу для громади Луцька. Петро Пилипюк зазначив, що вони планують провести прибирання та впорядкування території парку 16 квітня. Метою ж сьогоднішньої зустрічі є обговорити основні напрямки, визначити об'єми робіт тощо.

За його словами, це необхідно для того, аби знати, яку кількість людей залучити до прибирання, які технічні засоби, транспорті засоби. Він зазначив, що на захід можуть залучити від двохсот до двох тисяч осіб.

Своєю чергою, керівник “Волинь-Зерно-Продукт” Євген Дудка запропонував розділити парк на сектори і закріпити відповідальних, аби люди знали, що і де треба робити. Під це буде залучено відповідні технічні та людські ресурси. Також він наголосив, що необхідно правильно організувати захід, аби було чим і куди вивозити листя, сміття, деревину та інші відходи.

Запропонував Петро Пилипюк зі зрізаних дерев виготовити лавочки, аби молоді мами, діти, люди похилого віку під час прогулянок парком мали можливість де присісти і відпочити.

Крім того, за словами керівника “Модерн-Експо” до прибирання парку імені 900-річчя міста Луцька уже хочуть долучитися й інші підприємці.

Міський голова Микола Романюк подякував Петру Пилипюку та Євгену Дудці за таку хорошу ініціативу.

За його словами, це хороший приклад для наслідування.

“Інші керівники підприємств висловили готовність теж долучитись до прибирання міста. Так, керівник підприємства “СКФ Україна” Володимир Цибульський висловив бажання разом зі своїм колективом навести лад у парку “Дубки” в мікрорайоні ЛПЗ. Я дав доручення Юрію Моклиці звернутися дло інших підприємств і організацій, аби вони долучилися до прибирання залених насаджень міста та потім в подальшому, можливо, доглядали. Це хороша ініціатива і це робиться для лучан”, - наголосив він.

Також Микола Романюк дав вказівку працівникам виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств здійснити усі необхідні роботи для проведення прибирання парку та надати допомогу у проведені толоки.



























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я думав, що то розплідник для жабів та комарів. Виявляється - це ПАРК! Дивні волиняни...
Відповісти
А Вусенко вже не прибирає???
Відповісти
пан мере, ви і ваша команда зрізали пів лісу в центральному парку , може не нада ???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обговорили, як прибиратимуть парк 900-річчя Луцька. ФОТО
30 березень, 2016, 18:59