Водії рейсових автобусів в Польщу не беруть пасажиріів з квитками

Водії рейсових автобусів в Польщу не беруть пасажиріів з квитками
Водії міжнародних рейсів, що курсують з Волині до Польщі, порушують маршрут руху та відмовляються перевозити пасажирів з білетами.

Про це виданню «Вголос» розповів депутат Волинської обласної ради Олександр Бик.

Депутат зазначає, що біля каси АС «Іваничі» побачив оголошення, що курсує автобус за маршрутом Іваничі-Варшава, котрий виїздить з Іванич о 08:00.

«Запитав у касира чи є такий рейс. Відповіли є, квитки продають і ціна на них влаштовує. Сьогодні з'ясувалось, що це рейс не Іваничі-Варшава, а Луцьк-Локачі-Іваничі-Нововолинськ-Володимир-Волинський-Варшава. Крім того, в Локачі та Іваничі цей автобус не заїжджає, а їде прямо з Луцька на Володимир-Волинський, тоді до Нововолинська і назад до Володимира-Волинського і вже звідти на Варшаву. З Іванич на цей рейс до Нововолинська на автостанції пропонують добиратися якоюсь машиною або автобусом з сіл. Мало того, пасажирів з квитками «шоферюги» не беруть, оскільки місця в автобусі вже зайняті, якимось «лівими громадянами». Маса людей з квитками не змогли поїхати до Польщі по своїх справах. Ледь не відбулось масової сутички прямо на платформі між пасажирами з квитками і водіями, котрі набрали безквиткових пасажирів», – розповів Олександр Бик.

Аналогічну ситуацію депутат спостерігав на автостанції Володимира-Волинського, коли пасажири з квитками на проїзд не змогли сісти в автобус за маршрутом Локачі-Холм, бо їхні місця позаймали якісь безбілетні особи. І в обох випадках водії міжнародних рейсів вели себе дуже по-хамськи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Контрабандна схема.Автобус з пасажирами запаковані сигаретами
Відповісти
Це вже давно!!! А в Луцьку хіба не так???ЦЕ ВЖЕ ДАВНО ТАК!САМЕ: Луцьк-Радом, Луцьк-Варшава таке роками роблять. А в Володимирі теж таке і в Ковелі та сама історія(Ковель-Варшава, Ковель-Радом). Вони навіть З КВИТОЧКАМИ ВИСАДЖУЮТЬ прямо на автостанції!!!!
Відповісти
Погоджуюсь рейс через Володимир завжди запакований контробандистами до Варшави там їдуть одиниці.
Відповісти
Щоб ви знали цей автобус прямує на Варшаву ! Людей з квитками ніхто не висаджує! А цей випадок мав місце тому ,що ця схема вже давно прорахована всі місця котрі були виділені на продаж по атостанціях розпродувались наперед на Грубешів!!! Коли люди в касах міст Володимир та Нововолинська запитували чи є місця на Варшару їм відповідали,що нема і небуде !!!Що залишається робити водіям?
Відповісти
Останні новини
Водії рейсових автобусів в Польщу не беруть пасажиріів з квитками
30 березень, 2016, 16:54