Червоноармійський провулок у Луцьку перейменують

Червоноармійський провулок у Луцьку перейменують
У Луцьку перейменують провулок Червоноармійський.

Депутати міської ради сьогодні прийняли рішення про перейменування провулку Червоноармійський на вулиці Вишківська, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Зазначений проект рішення став результатом роботи комісії з питань впорядкування назв вулиць міста. Секретар міської ради Юлія Вусенко, яка є головою вищезазначеної комісії, наголосила, що мешканці провулку Червоноармійський самі звернулися з пропозицією у міську раду, аби їм змінили назву.

Обранці громади підтримали відповідний проект рішення.

Також під час сьогоднішнього пленарного засідання прийнято ряд звернень до Глави держави, Уряду, представників центральних органів виконавчої влади.

Зокрема, “Про Звернення до Голови Національного банку України Гонтаревої В.О. щодо функціонування російських банків на території України”, “Про звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення фінансування професійно-технічної освіти”, “Про звернення до Державної фіскальної служби України щодо прийняття заходів, спрямованих на забезпечення сталого функціонування суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання”, “Про звернення Луцької міської ради щодо виділення коштів для будівництва загальноосвітньої школи №27 у м. Луцьку”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Червоноармійський провулок у Луцьку перейменують
30 березень, 2016, 17:30