Понад 4 тисячі волинян зареєструвались на пробне ЗНО

Понад 4 тисячі волинян зареєструвались на пробне ЗНО
Понад 4,5 тисячі абітурієнтів із Волині зареєструвалися на пробне ЗНО.

Про це під час прес-конференції 30 березня розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

2 та 9 квітня на Волині проведуть пробне ЗНО. Таке оцінювання абітурієнти можуть пройти для того, щоб максимально пізнати процедуру основної сесії, підготуватися до травневого тестування: визначити, скільки часу їм потрібно на заповнення бланка відповідей, та психологічно підготуватися до основної сесії. На Волині на пробне ЗНО зареєструвалися 4,455 тисячі осіб.

Для того, щоб дізнатися, де здавати пробне оцінювання, треба роздрукувати запрошення, яке розміщене на сайті ЛРЦОЯО у персональному кабінеті абутірєнта. На сьогодні вже 85 % вступників зробили це. На Волині заплановано відкрити 24 пункти проведення пробного ЗНО з української мови – 2 квітня та 11 – під час пробного з усіх інших предметів – 9 квітня. Серед населених пунктів – Луцьк, Ковель, Камінь-Каширський, Нововолинськ та Маневичі.

«Я закликаю працювати стільки, скільки відведено для проведення екзамену, адже щороку маємо ситуацію, коли діти ридають, бо не встигають перенести відповіді у бланк», – ділиться Лариса Середяк.

На пробне ЗНО з собою треба взяти паспорт, запрошення-перепустку та квитанції про оплату. Нагадаємо, що вартість оцінювання становить 111 гривень. Сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти учасників АТО складають пробне ЗНО безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди можна поїхати на прощу?
30 березень, 2016, 20:36
Понад 4 тисячі волинян зареєструвались на пробне ЗНО
30 березень, 2016, 20:18