Понад 2300 волинян отримали ключі електронного цифрового підпису

Понад 2300 волинян отримали ключі електронного цифрового підпису
За ключами електронного цифрового підпису від ДФС України до підрозділів Акредитовано центру сертифікації ключів на Волині у І кварталі 2016 року звернулося більше 2300 громадян.

Серед клієнтів – дедалі більше посадовців органів місцевої та виконавчої влади, держслужбовців та громадян, які мають потребу в заповненні і поданні звітності без візиту до органів ДФС, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім того, саме з початку цього року зросла кількість платників – юридичних осіб, які виявили бажання скористатися цим сервісом від ДФС.

«Платники податків дійсно відчули переваги подання звітності до контролюючих органів за допомогою наших електронних цифрових підписів. Оскільки ця послуга безкоштовна, а виданий посилений сертифікат дає право звітуватися не лише до податкової, а й до органів державної статистики і Пенсійного фонду України, кількість прихильників та користувачів цього сервісу стабільно висока», - зазначає заступник начальника Головного управління ДФС у Волинській області Тетяна Харченко.

В ГУ ДФС Волині запевняють, що ключі електронного цифрового підпису від АЦСК ДФС України мають належний ступінь захисту. А враховуючи той факт, що цей сервіс зазнає постійного вдосконалення, переваги його використання під час подання звітності – очевидні.

Нагадаємо, що на Волині у 2015 році електронні ключі цифрового підпису від ДФС придбали 10400 платників податків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Понад 2300 волинян отримали ключі електронного цифрового підпису
31 березень, 2016, 11:31