Луцькі контрактники отримають разову грошову допомогу

Луцькі контрактники отримають разову грошову допомогу
Військовослужбовці, які уклали контракт з 1 січня 2015 року та зареєстровані у місті Луцьку, отримають одноразову грошову допомогу.

Учора на пленарному засіданні депутати внесли зміни до рішення міської ради від 02.02.2016 №3/13 “Про затвердження Програми соціальних виплат у місті Луцьку на 2016-2017 роки дітям військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули, пропали безвісті або перебувають у полоні під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих в зоні АТО, та внесли зміни і доповнення до рішення міської ради від 28.10.2015 №80/12 “Про затвердження Програми соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки”, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Також обранці громади внесли зміни до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців м. Луцька, які передбачають підтримку громадян, які призвані на військову службу за контрактом та уклали відповідний контракт з командуванням однієї з військових частин.

За словами директора департаменту соціальної політики Лариси Боярин, додаткову матеріальну підтримку вказаної категорії шляхом виплати одноразової грошової допомоги з бюджету міста у розмірі 5 тисяч гривень міська рада вирішила виділити на клопотання Луцького об’єднаного міського військового комісаріату.

У проекті рішення було передбачено виплатити допомогу військовослужбовцям, що уклали контракт 01.01.2016 та зареєстровані у м. Луцьку та міський голова Микола Романюк вніс пропозицію віднайти кошти підтримати військовослужбовців, які пішли служити за контрактом з 1 січня 2015 року.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На чекушку хватит?
Відповісти
заплатити борг за комунальні послуги
Відповісти
А ті, які в районах - не заслужили?????
Відповісти
Тільки луцькі чи і контрактники з всіеі області.
Відповісти