У Ратнівській райдержадміністрації представили керівника

У Ратнівській райдержадміністрації представили керівника
Офіційне представлення голови Ратнівської райдержадміністрації Андрія Харламповича відбулося сьогодні, 31 березня 2016 року.

На представлення прибув голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Більше року Андрій Харлампович перебував у статусі радника голови облдержадміністрації й опікувався роботою виконавчої гілки влади Ратнівського району, позаяк його кандидатуру не погоджували у Кабінеті Міністрів України й водночас не висловлювали заперечень. 24 березня Президент Петро Порошенко підписав документи, якими і призначив головою Ратнівської райдержадміністрації Андрія Харламповича.

- У період, коли голови не було призначено, в районі влада спрацювала досить добре, – наголосив Володимир Гунчик. – Так, були різні нюанси, але в цілому я задоволений. Вдалося немало: тривають меліоративні роботи, розпочато серйозну реконструкцію медустанов, будується садочок.

Андрій Харлампович запевнив: специфіку району знає й розуміє, а відтак чітко бачить перспективи. Головним же завданням на сьогодні вважає надання максимальної підтримки тим хлопцям, котрі пішли на Схід у четверту хвилю мобілізації та невдовзі будуть демобілізовані.

Голова облдержадміністрації також подякував керівнику апарату Ратнівської райдержадміністрації Світлані Юзепчук, позаяк саме їй довелося брати на себе юридичну відповідальність за рішення виконавчої гілки влади в районі, доки не було призначено керівника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як і за Януковича - пий собі на роботі і візьмуть тебе на керівну посаду, аби криша була. Невже в цілому районі немає більш достойніших???
Відповісти
Згадуються слова Пастора Шлага із "17 миттєвостей весни": "Це повне падіння нравів".
Куди все котиться?
Ідіоти набирають собі подібних.
Відповісти
місце голови рда в бар Царський Хутір, там він компетентний(((
Відповісти