Чи реально «достукатися» до нардепа Івахіва

Чи реально «достукатися» до нардепа Івахіва
ВолиньPost продовжує перевіряти роботу волинських нардепів. Ми розповідаємо, як працюють обранці громади у Верховній Раді, що роблять для своїх виборців та як часто з'являються на своїх округах.

Степан Івахів народний депутат України від 21-го виборчого округу, а це - місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський та Шацький райони.

Степан Івахів - депутат вже друге скликання поспіль. Його обрали у 2012-му році та переобрали у 2014-му.

Про нардепа у селах та містах 21-го округу здебільшого люди говорять тільки хороше. Тут про його депутатську та благодійну діяльність можуть розповісти багато. Івахів допомагає школам і садочкам, клубам і лікарням, виділяє гроші на лікування тим, хто цього потребує, та не соромиться особисто навідуватися до своїх виборців, аби побалакати із ними про наболіле.

Дивитися більше: 21-Й ОКРУГ: ВИБОРЦІ ПРО НАРДЕПА ІВАХІВА. ВІДЕО

В Інтернеті в народного депутата наразі лише одна сторінка в мережі Фейсбук.



Колись у нардепа ще був особистий сайт http://www.ivakhiv.com.ua/, проте зараз, як нам повідомив його секретар, ресурс переробляють, тож вся інформація про діяльність нардепа міститься лише на сторінці у Фейсбук. Останній допис - 9-го березня цього року. Нардеп відвідав села Замшани та Тур Ратнівського району.

Степан Івахів активно спілкується зі своїми виборцями. З кожної такої зустрічі з електоратом в соцмережі з'являються нові фотографії та дописи.

"Передайте там всій владі, що ми не хочемо просити. Ми хочемо чесно заробити. Ми не чекаємо від держави подарунків, але ...

Опубліковано Степаном Іваховим 9 березень 2016 р.


Як розповів нам прес-секретар народного депутата Денис П'ятигорець, Степан Івахів не практикує особисті прийоми громадян. Мовляв, це займає забагато часу, зате коли нардеп приїжджає на округ, то люди можуть із ним поспілкуватись особисто.

Дізнатися адреси приймалень депутата нам було не так легко. І якщо виборці 21-го округу добре знають, коли можна постукати до помічників нардепа, то нам, нетамтешнім журналістам, довелося добре попрацювати над цим.

Отож, приймалень у депутата є 4. Вони знаходяться в Ратному, Ковелі, Старій Вижівці та Шацьку. Кожна із них працює в окремі дні місяця.



Традиційно, ми попросили в прес-секретаря, аби він організував нам із депутатом інтерв'ю. Поки що нам відмовили. Мовляв, у Степана Івахіва дуже щільний графік роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і добре, що тим журналістам не дав інтерв"ю. Нема чого, хай гуляють лєсом...
Відповісти
Це нормально,коли депутат не має часу на піар,бо він працює а не просто піариться як усі!!
Відповісти
А мені подобається його стратегія, нєту врємєні балтать ібо нада мнє работать))))
Відповісти
Повага йому від мене!
Відповісти
Не словом,а ділом,непогано.
Відповісти
Не словом,а ділом,непогано.
Відповісти
А в п'ятницю у Верховній Раді він буває?Він взагалі на роботі буває?? Там майже нікого нема в цей день! От так би всі собі дозволяли!Чи в континіумі сидить постійно???
Відповісти
Останні новини
Чи реально «достукатися» до нардепа Івахіва
01 квітень, 2016, 15:00