Не призначати Посла України в Республіці Білорусь – це диверсія, - Ігор Гузь. ВІДЕО

Не призначати Посла України в Республіці Білорусь – це диверсія, - Ігор Гузь. ВІДЕО
Сьогодні, 1 квітня, з парламентської трибуни народний депутат України Ігор Гузь став на захист білоруських добровольців, які воюють на українському боці на Сході нашої країни.

Повідомляє прес-служба депутата.

Нині у Республіці Білорусь відбуваються надзвичайні події, поки там відсутній український посол: «До батьків білоруських добровольців, які боролися за українську незалежність в батальйонах «Донбас», «Азов», «ОУН» приходять КДБісти. Вони «перекидають» все в помешканнях людей «верх дном», забирають ноутбуки і намагаються тиснути на них. Вони переслідують родини білоруських добровольців! Хто стане на їх захист, коли й досі в Білорусі не призначений Посол України. Де посольство України, яке має стояти на захисті цих родин? Натомість, вільно пересуваються у Білорусі ті люди, які воювали у лавах так званих «ДНР» та «ЛНР» на стороні сепаратистів! Деякі із них дають інтерв’ю і кажуть про те, що вони знищували сотні українців».

Народний депутат від Волині втретє звертається до Президента України Петра Порошенка призначити Посла України в Республіці Білорусі.

«Це - безпринципна позиція Української держави щодо Білорусі! Це - не Зімбабве, і не Парагвай чи Монголія! З Білоруссю маємо спільний кордон. Це - країна, яка має спільні військові стосунки із Російською Федерацією. Не призначати Посла України в Республіці Білорусь – це диверсія, це діяльність проти Української держави!

Я наполягаю, щоб Президент дослухався до переважної частини парламенту і призначив посла України у Республіці Білорусь. У Білорусі має бути людина, яка буде відстоювати інтереси нашої країни! Втретє прошу Петра Олексійовича – призначте посла, або прийдіть сюди і поясніть, чому Ви вже рік не можете це зробити?», - закликав Президента волинський нардеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПРизначтк мене
Відповісти
білоруси стали громадянами Неньки, що їх захищатиме посол України? А інших проблем в посла не буде?
Відповісти
Наш Волинський випердиш знову знайшов привід нагадати про своє існування.
Відповісти
Останні новини
Не призначати Посла України в Республіці Білорусь – це диверсія, - Ігор Гузь. ВІДЕО
01 квітень, 2016, 18:55