«ВКонтакте» вперше за 10 років змінює дизайн. ФОТО

«ВКонтакте» вперше за 10 років змінює дизайн. ФОТО
Соціальна мережа ВКонтакте вперше кардинально змінила дизайн сайту з моменту створення у 2006 році.

Про це повідомив операційний директор ВКонтакте Андрій Рогозов в офіційному блозі соцмережі, - пише "УНІАН".

"Не минуло й 10 років, як ми представляємо новий дизайн. Робота над новим дизайном велася упродовж останніх півтора роки", - наголошується у повідомленні.

Так, у соцмережі збільшили ширину екрану і шрифти, позбулися зайвих деталей і зробили сайт простішим для сприйняття. Крім того, з'явився додатковий простір для нових функцій.

"Також ми оновили ліве меню: скоротили назви пунктів, додали іконки і перенесли наверх найбільш затребувані розділи — Новини та Повідомлення", - розповів Рогозов.

Також включити розумну стрічку новин стало простіше — перемикання в режим "Спочатку цікаві" розташоване одразу під цим блоком.



Також в оновленому інтерфейсі помістили на одному екрані список останніх бесід і поточний відкритий чат. Непрочитані повідомлення позначаються синьою точкою, яка зникає після прочитання, а статус онлайн — зеленою.



Позначки "Мені подобається", заявки на додавання в друзі, згадки про дні народження друзів та інші події збираються у новому розділі повідомлень.



Крім того, фотографії в альбомах і при огляді всіх фотографій стали більшими і відображаються в красивій журнальній верстці. Фотопереглядач орієнтований горизонтально, щоб краще задіяти простір широкоформатних екранів. Коментарі відображаються праворуч від фотографії: більше не потрібно прокручувати екран вниз, щоб переглядати фотографії і одночасно бачити коментарі до них.



Зазначається, що сьогодні запускають новий дизайн в тестовому режимі на обмежену аудиторію. Поступово він стане доступним для всіх. "Якщо Ви хочете спробувати новий дизайн серед перших, натисніть кнопку "Приєднатися до тестування", - підсумували в ВКонтакте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На фейсбук став схожим
Відповісти
Останні новини
«ВКонтакте» вперше за 10 років змінює дизайн. ФОТО
01 квітень, 2016, 21:13