Переможця тендеру на перенесення мобільних номерів оголосять у квітні

Переможця тендеру на перенесення мобільних номерів оголосять у квітні
Держпідприємство «Український державний центр радіочастот» оголосить переможця тендеру щодо впровадження послуги перенесення номера при зміні оператора (MNP) в середині квітня.

Про це повідомив голова Комітету з конкурсних торгів УДЦР Вадим Гулько в ході засідання Комітету з конкурсних торгів щодо закупівлі послуги впровадження MNP в Україні, пише УНІАН.

«На оцінку, згідно із законом, нам відводиться термін до 20 робочих днів, однак, враховуючи, що ми вже проводили таку оцінку і багато чого знаємо, я сподіваюся, що ми в коротші терміни зможемо її провести, і Україна не за місяць, а вже в середині квітня зможе почути ім'я нового переможця», - сказав він.

Крім того, Гулько зазначив, що, оскільки компанія «Ес Ай Центр», яка направила скаргу в АМКУ про перегляд результатів торгів, не наполягала на проведення нового тендеру, УДЦР зможе заощадити додаткових два місяці роботи.

Раніше Гулько зазначав, що, згідно із законом про проведення держзакупівель, договір з переможцем торгів буде підписано через 10 днів після його оголошення, якщо інші учасники не оскаржать результати тендеру, після чого послуга буде запущена в тестовому режимі.

Робота з впровадження MNP в повномасштабному режимі, яку Держцентр планує провести після тестування послуги, може зайняти від одного до трьох місяців.

18 березня АМКУ визнав результати тендеру по впровадженню послуги MNP недійсними і зобов'язав державне підприємство «Український державний центр радіочастот» скасувати всі рішення, які були прийняті після розкриття пропозицій компаній-учасників.

Про початок процедури державних закупівель послуг для створення і впровадження централізованої бази даних, необхідної для запуску послуги MNP, Держцентр оголосив у вересні 2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переможця тендеру на перенесення мобільних номерів оголосять у квітні
02 квітень, 2016, 04:33