Через «бурштинові» питання збереться Рада нацбезпеки

Через «бурштинові» питання збереться Рада нацбезпеки
Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе вважає, що напрацьовувати комплексний план боротьби з контрабандою бурштину потрібно на розширеному засіданні РНБО, про це повіжомляє канал 24.

На своїй сторінці у Facebook Деканоїдзе пише, що поліція навряд чи зможе впоратися з цією проблемою без змін в законодавстві.

Голова Нацполіції нагадала, що лише за цей тиждень під час сутичок на місці видобування бурштину у Сарненському районі Рівненської області постраждали 10 поліцейських.

У зв'язку з цим Деканоїдзе вже підписала доручення про створення оперативного штабу.

До нього увійдуть представники блоку громадської безпеки Нацполіціі, кримінального блоку, патрульної служби — загальною чисельністю 150 осіб,
— уточнила вона.

При цьому Деканоїдзе вважає, що силове вирішення проблеми не дасть результату.

"Щоб вирішити цю проблему раз і назавжди — необхідний системний підхід... Я звертаюся до вищого керівництва країни з проханням негайно скликати розширене засідання Ради національної безпеки і оборони, щоб почати напрацювання комплексного плану", — підсумувала голова Нацполіції.

Янтарные войны – запущенная болезнь страны, которая с каждым днем только обостряется. Стычки между старателями и правоо...

Опубліковано Khatia Dekanoidze 2 квітня 2016 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора. Вести національну гвардію і дати по 3-5 років тюрми копачам бурштину....обнагліли полішуки....скільки землі зпотворити. І тим ментам хто кришує перестріляти. І тобі наведеться порядок.
Відповісти
білоручка незнаєш як це робиться то й виєш
Відповісти
Мені логіка не зрозуміла тих копачів, їм треба на щось жити тому копають що б прокормити дітей. А що всі інші крім них жирують? Я роблю на державній роботі, плачу податки, грошей не вистачає але що мені тоді, йти рубати вночі ліс, бо зараз дрова в ціні, займатись браконьєрством і торгувати свіжою дичиною, пісок видобувати на кар'єрах не законно, квартири обкрадати?
Відповісти
Останні новини
Через «бурштинові» питання збереться Рада нацбезпеки
02 квітень, 2016, 22:13