Мережа відреагувала на Порошенка і гібридну війну

Мережа відреагувала на Порошенка і гібридну війну
Слова президента Петра Порошенка, який назвав "гібридною війною" критику впливового видання New York Times є "черговим підтвердженням відсутності політичної волі боротися з корупцією".

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив нардеп від БПП Сергій Лещенко.

"Критичну статтю найвпливовішої газети світу New York Times президент України називає проявом "гібридної війни". Така реакція на критику - чергове підтвердження відсутності політичної волі боротися з корупцією. І все це дуже сумно", - зазначив він.

У свою чергу нардеп від БПП Мустафа Найєм зазначив: "Подібні висловлювання навряд чи приведуть до поліпшення комунікації із західним світом".

"Це сумно. І тривожно. Останній раз подібні звинувачення на адресу авторитетних західних ЗМІ дозволяв собі лише Віктор Янукович. А до цього - Леонід Кучма. Це не порівняння. Однак подібні провали у комунікації - симптом втрати відчуття реальності, яким грішили всі попередні президенти України", - зазначив нардеп.

Як відомо, президент Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю New York Times під час прес-конференції у ході візиту до США, та заявив, що проти України ведеться гібридна війна, у т.ч. - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну.

У матеріалі NYT зазначалося, що звільнений днями генпрокурор Віктор Шокін під час свого перебування на посаді став символом українсько корупції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще другого. Скоро податки будуть брати за те. що люди дихають.
Відповісти
За все спасибо.вальцман за все.
Відповісти
Гибрид та його вiйна...
Відповісти
Останні новини
Мережа відреагувала на Порошенка і гібридну війну
02 квітень, 2016, 23:59