Депутатів Київради вчитимуть боротися з корупцією

Депутатів Київради вчитимуть боротися з корупцією
Для столичних депутатів прочитають лекції, щоб навчити їх протидіяти та запобігати корупції.

Про це повідомляє прес-служба київської міськради.

За словами начальника управління з питань контролю та запобігання і протидії корупції секретаріату Київради Марини Калімулліної, провідні експерти розкажуть про практичні та теоретичні проблеми антикорупційної діяльності в органах місцевого самоврядування.
А також про уникнення корупційних ризиків під час виконання депутатами своїх повноважень, про притягнення їх до відповідальності за зловживання службовим становищем тощо.

"Наша основна мета максимально поінформувати, яким чином реалізовується антикорупційна політика на місцевому рівні, і що необхідно робити, аби максимально знизити рівень корупції", - сказала Калімулліна.

На лекцію запрошені депутатські фракції, Київська адміністрація та керівники комунальних підприємств.

За словами секретаря Київради Володимира Прокопіва, корупція в політиці, судах і державному управлінні викликає загальну зневіру пересічних громадян.

"Ми повинні кардинально змінити ситуацію. І перший шлях до цього – знання та поінформованість. Якщо депутати розумітимуть, що за хабар будуть жорстко покарані і можуть позбутися посади, будь-яким вимаганням прийде край", - наголосив він.

Лекція відбудеться 8 квітня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нашій рідній країні немає війни, немає зубожіння простого народу, немає хлопців молодих поранених і померших на дурній війні, немає людей на Сході України без даху над головою, без світла, без тепла, без води, без медикаментів ,без грошей і продуктів.... В нас тільки зосталися проблеми в більше як 200 політичних горе-партіях і проблеми в горе- Верховній Раді і в горе- Кабінеті Міністрів , щоб поділити крісла і посади , щоб добре було горе- політикам і горе- народним депутатам державний бюджет розкрадати !!! БЕЗ партій НЕМАЄ ЖИТТЯ НА УКРАЇНІ, НА ЗЕМЛІ ?!
Відповісти