Розенко розповів про ефективність субсидій

Розенко розповів про ефективність субсидій
Всі українці, які отримують субсидію - 100% сплачують за газ.

Про це повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко.

За його даними, 100% отримувачів субсидій платять за послуги ЖКГ. Тому місія субсидій виконана.

"Не дивлячись на ті бурхливі події, які відбуваються навколо підвищення ціни на газ, ми маємо серед одержувачів субсидій фактично 100% оплати за житлово-комунальні послуги і газ. Таким чином, соціальна мета субсидій на 2015 рік, на мій погляд, була виконана на 100%", - сказав він.

Однак Розенко наполягає на більшій прозорості при обліку тепла та світла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кулуарна боротьба за бюджетні гроші між різними кланами і олігархічними об'єднаннями – ось справжня суть усієї внутрішньої політики України і Росії.
Відповісти
Сьогодні Україна як і решта Європи розплачуються за те, що не хотіли бачити реальну Росію. Сталось так тому, що на Заході повірили у вигадану ним же байку, що Росія може бути частиною західного цивілізованого світу. А в Україні багато дуже високих керівників не хотіли бачити її реальну суть, бо просто сиділи на одній тій самій газовій трубі й заробляли такі самі корупційні мільйони та мільярди, як такі ж корупціонери з російського боку.
Відповісти
Хто видаляє правду - породжує і сприяє брехні.
Відповісти
Субсидії від кого і кому? А ви про ефективність субсидій... Власники Волиньобленерго Юрій Бойко 75,0% Костянтин Гриоришин 21,2%. Волиньгаз - Дмитро Фірташ. Загалом Дмитро Фірташ контролює в Україні близько 70% великих газорозподільних підприємств. Як, чому і з допомогою кого це зроблено?
Відповісти
субсидії - це спосіб для олігархів вкрасти гроші з держбюджету. всі змушені віддавати останні копійки і платити так званий обовязковий платіж, щоб не платити космічні суми. олігархи НЕ ПЛАТЯТЬ НІЧОГО, бо знають легальні способи отримати фантастичні суми у вигляді субсидій.
Відповісти