«ВолиньPost» почне розповідати про успіх

«ВолиньPost» почне розповідати про успіх
Інтернет-видання «ВолиньPost» розпочинає цикл публікацій під назвою «Моя формула успіху».

Ми пропонуватимемо однакові за змістом сім питань кожному респонденту.

Єдина вимога до наших героїв – вони самотужки стали успішними, шанованими людьми. Їм ніхто не допомагав: ні тато, ні мама, ні вуйко з діяспори.

З розмов ми дізнаємося, як починали, кому і чому завдячують за свій успіх та що дозволяє їм бути в тренді.

Незабаром читайте: Формулу успіху Генерального директора компанії СП «Модерн-Експо» Петра Пилипюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ахахахаа
Відповісти
Чула , як Любомир Гузар закликав журналістів більше писати про тих людей, які творять добро, добрі справи, заряжати людей позитивною інформацією, її теж є багато, а то тільки про злочини.. Про успішних людей теж добре!
Відповісти
Про Пилипюка треба писати, коли почнете розказувати про скромність.
Відповісти
і України і Росії потрібно з мафією, яка в Законі і при владі. Кулуарна боротьба за бюджетні гроші між різними кланами і олігархічними об'єднаннями – ось справжня суть усієї внутрішньої політики України і Росії.
Відповісти
і так всі знають
Відповісти
В Україні, по великому рахунку, нічого не змінилося, а стало ще гірше ? Кучма і надалі є шановною людиною, злочинна приватизація державного майна ( читай пограбування ) триває і надалі. Всі причетні до злочинної приватизації енергетичних активів України в 90-х, і надалі перебувають на волі, та залишаються поважаними людьми ( Тимошенко, брати Суркіси, Ахметов, Звягільський, брати Медведчуки, Фірташ, Пінчук , і так можна продовжувати ще далі і далі) . І все це відбувається на фоні грандіозного, як кажуть "таваріщі", очковтіратєльства, про незалежність України. А ще почали потрохи розпровлятися з тими, до кого п. Порошенко примазався підчас Майдану. Прийшов час, коли стала потрібною справжня революція з народною дактатурою!
Відповісти
Якщо буже нова революція ,то вона змете фізично всіх владців ,які загубили інстинкт самозбереження ,але вони цьго не хочуть зрозуміти .
Відповісти
Respect,месник,ти найкращий,повністю підтримую!
уважний читач Сьогодні 08:53 відповісти + 7 - 3
А хто підрахував у скільки обходиться міському бюджету сімейка мера і всього його почту з їхніми нащадками, може це все кодло поміняти на червону панду і нехай діти потішаться
ДПЗ Сьогодні 08:57 відповісти + 2 - 2
хай романюк сам в себе купить даниних собак з Ласки. Тобто знову оприходував народні гроші на добре діло. Так як робив з Луцьктенпло, ЛПЕ
ЛВПУ Сьогодні 09:08 відповісти + 7 - 2
Нехай забере і посадить в клітку "ослів" з ЛВПУ, яких він захищає від кримінальної відповідальності за розкрадання училища та мільйонні фінансові оборудки. Буде зовсім дешево. Їх кормити не потрібно - накрали стільки, що можуть утримувати весь зоопарк до кінця днів своїх. (((Дружина батова привселюдно вихваляється: Коля Романюк крестил нашего зятя. Нас выручат, нам помогут. Никто ничего нам не сделает. Должность директора нам обошлась в 5 тысяч у.е. Мы же должны были эти деньги как-то отмыть.)
Відповісти
так то схоже на рубрику/програму телеканалу новин 24 "Як я став"
Відповісти
патріотизм вже у банди не в моді
Відповісти
поцілують мене в одне ,
Відповісти
Останні новини
«ВолиньPost» почне розповідати про успіх
03 квітень, 2016, 09:48