Прибирати Луцьк вже зголосилися: «Модерн-Експо», «Волинь-Зерно-Продукт», SKF Україна та інші

Прибирати Луцьк вже зголосилися: «Модерн-Експо», «Волинь-Зерно-Продукт», SKF Україна та інші
Керівники підприємств «Модерн-Експо» Петро Пилипюк та «Волинь-Зерно-Продукт» Євген Дудка звернулися з пропозицією до Луцького міського голови Миколи Романюка до Великодня провести толоку в парку імені 900-річчя міста Луцька.

Про це луцький мер повідомив на своїй сторінці в ФБ.

«Ця ініціатива заслуговує на повагу і вдячність. До речі, з подібною пропозицією стосовно прибирання та благоустрою парку Дубки , звернувся також генеральний директор SKF Україна Цибульський Володимир Іванович. Аналогічно просить виділити територію для прибирання директор регіонального управління ПриватБанку Якимів Андрій», - пише Микола Романюк.

«Тільки ми з Євгеном Дудкою запропонували прибрати парк, як до мене зателефонувала Тетяна Єремеєва (головний лікар Центру хірургії ока професора Загурського. – авт.) і запитала як долучитися. Також телефонував і підприємець Дмитрук, казав, що покормить усіх, хто прибиратиме сосисками. Ініціатива - хороша, і люди самі долучаються», - прокоментував генеральний директор компанії СП «Модерн-Експо» Петро Пилипюк.

До речі, Петро Пилипюк – один із засновників Асоціації «Зелений Луцьк». Вже декілька років тому разом із товаришем вони взяли на баланс скверик біля будинку профспілок у Луцьку.

Також Митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП владика Михаїл запропонував разом із студентами семінарії прибрати до Пасхальних свят частини центрального парку міста.

Усіх бажаючі взяти участь у толоці можуть «забронювати» собі об’єкти,зателефонувавши заступнику міського голови Юрію Моклиці за номером 777 900.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не будем смітити!!!
Відповісти
Хотів би я побачити, як ці директори особисто будуть прибирати територію
Відповісти
Я теж хоооочу побачити хоча б як ти не смітиш
Відповісти
Заборонити вогні палити,та пляшечками гриміти!

Відповісти
а де наші шановні громадські активісти Рижков, Клімчук, Собуцький, Ніколайчук, Мусій, Доманська, Котлюк, Шелеп, Вальчук та депутат Данильчук зі своїми малолетками. 3,14здити не мішки носити? тут потрібно безкоштовно працювати!!
Відповісти
Яка різниця хто прибирає аби було чисто і не смітили а інціатива правильна кожен хай би вийшов хоч по кульку який в парку кинув забрав і тоді директорам не треба булоб піаритись
Відповісти
Коли ця толока має відбуватися? Не написали число
Відповісти
16 квітня
Відповісти
Вони вирішила, а простим людям прибирати
Відповісти
Останні новини
Прибирати Луцьк вже зголосилися: «Модерн-Експо», «Волинь-Зерно-Продукт», SKF Україна та інші
03 квітень, 2016, 12:11