Марш фанів ФК «Волинь». ФОТО

Марш фанів ФК «Волинь». ФОТО
Напередодні домашнього поєдинку «Волині» із «Зорею», 19 серпня, найпалкіші вболівальники команди провели фан-марш вулицями міста.

Про це повідомляють у прес-службі ФК Волинь.

Кілька сотень вболівальників клубу пройшли ходою від Братського мосту вулицею Лесі Українки, Глушцем, біля центрального входу до парку, проспектом Волі, вулицею Шопена до стадіону «Авангард».

Як зазначають у прес-службі, подія відбулася із дотриманням вимог безпеки - правоохоронні органи перекрили рух транспорту на час маршу, а самі вболівальники громадський порядок не порушували. Натомість їхні запальні пісні та скандування вочевидь привабили не одного потенційного «ультрас» приєднатися до веселого і відданого клубу гурту вболівальників.

Прикметно, що підтримати марш вирішила й група вболівальників луганської «Зорі», яка приїхали на гру, подолавши більше тисячі кілометрів.

Крім того, минулої суботи вболівальники «Волині» довели, що не тільки вміють вболівати, але й грати у футбол. У військовому ліцеї наші «ультрас» організували традиційний турнір, у якому змагалися 9 команд, зазначається у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію