4 квітня на Волині: гортаючи календар

4 квітня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначають день народження голова Рожищенської районної ради Андрій Музика (на фото) та заступник директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Віктор Довгополюк.

Також день народження 4 квітня в першого заступника Ківерцівської райдержадміністрації Юліана Таранчука, журналістки Олександри Фетисової та в екс-начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Анатолія Гетьманчука.

Вітаємо їх, а також іменинників цього дня – чоловіків, які носять імена Василь та Ісак.

Бажаємо їм міцного здоров’я, довголіття та натхнення на щодень.

Також сьогодні відзначають День веб-майстра.



4 квітня відзначається неофіційний професійне свято - День веб-майстра. Дата цього свята вибрана невипадково: якщо придивитися, можна помітити, що цифри 4.04 дуже нагадують за своїм написання помилку 404 («Сторінку не знайдено»).

Також цього дня відзначають Міжнародний день Інтернету.



Міжнародний день Інтернету — святкується 4 квітня — у день смерті святого Ісидора Севільського, покровителя учнів та студентів, який створив першу в історії енциклопедію «Etymologiae» в 20 томах.

У 1998 році католицька церква визнала всесвітню мережу скарбницею людського знання.

У 1999 році були представлені кандидати на посаду заступника Інтернету — Святий Ісидор, свята Текла і святий Педро Регаладо. Ватикан досить довго вибирав між кандидатами і тільки 2000-му почав схилятися до думки, що кращим покровителем Мережі буде святий Ісидор.

Ісидор Севільский став покровителем Інтернету. Аргументуючи своє рішення призначити саме цього святого покровителем Інтернету, Іоанн Павло II сказав, що Інтернет — це і є свого роду енциклопедія людських знань.

Крім того, саме Ісидор Севільський вперше застосував у своїй праці систему перехресних посилань, віддалено нагадує гіперпосилання, використовувані в Мережі.

Якщо Ви бажаєте привітати зі святом своїх рідних, знайомих чи друзів, тоді звертайтесь до нашого рекламного відділу: 066 644 83 28.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.