Лучан запрошують на суботник

Лучан запрошують на суботник
Усіх мешканців міста запрошують приєднатися до міжнародної громадської ініціативи ПриватБанку – проведення 9 квітня 2016 року національного суботника під девізом «Зробимо країну зеленою!».

У Луцьку чекають всіх о 10:00 годині в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, що на вул. Глушець. Запрошуйте Ваших друзів, знайомих – адже це чудова можливість разом зробити гарну справу своєму місту та його жителям, - зазначає прес-служба банку.

До слова, ПриватБанк проводить суботники вже понад 15 років. Ця ініціатива – зустріти весну чистими та зеленими парками, скверами, улюбленими місцями відпочинку жителів міста – вже стала національною і навіть вийшла на міжнародний рівень. У суботнику взяли участь понад 150 тисяч чоловік в Україні, Латвії, Португалії, Іспанії та інших країнах.

Сьогодні ми пропонуємо всім приєднатися до цього починання та оголосити 9 квітня «зеленим» днем в Україні та наших волинських містах.

Всю інформацію щодо участі в акції ви можете дізнатися в регіональному прес-офісі ПриватБанку в місті Луцьку за номером телефону: 0996319057 або електронною поштою [email protected], або в Сервісному центрі за номером 3700.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто тут гавкає?
Відповісти
подивись в дзеркало
Відповісти
ШЕ ЛЕНІНА З КОЛОДОЮ НА СПИНІ ПОКЛИЧТЕ.
Відповісти
а ми ж европейська країна, геть совкові методи
Відповісти
Беня коломойченко продовжує комуністичні традиції? Ганьбаааааааааааааа!!!!!!
Відповісти