У Нововолинську упорядковували спортмайданчики. ФОТО

У Нововолинську упорядковували спортмайданчики. ФОТО
З 01 по 30 квітня 2016 року в усіх населених пунктах Волинської області стартував Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».

Координацію заходів з підготовки та проведення місячника в області здійснює відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», - повідомляють організатори.

Такий місячник вже традиційно відбувається в кожній області України.

Основною метою місячника є активізація процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд для створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою та масовим спортом за місцем навчання, проживання та відпочинку населення області.

Для проведення місячника залучаються органи місцевого самоврядування, суб’єкти підприємництва та громадські організації, мешканці жилих мікрорайонів, особливо молодь.

Першими на Волині цього року активну роботу по місячнику в рамках акції «Відповідальність починається з мене» почали у Нововолинську.

Ініціаторами цього заходу виступили відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому (начальник Тетяна Супрунюк, головний спеціаліст Надія Дячук) та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (керівник Валентин Бортнічук).

В упорядкуванні майданчиків з пляжного футболу та волейболу, що знаходяться в районі міського озера, взяли участь активні учасники Школи молодого лідера загальноосвітньої школи №3 (керівник Світлана Мельник).

Ініціатори проведення місячника теж активно долучились до прибирання. Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» просить підтримати ініціативу проведення місячника та залучити до участі в соціально-важливому заході всіх небайдужих до питання благоустрою діючих та будівництва нових відкритих спортивних майданчиків в області, щоб на цих майданчиках залучити більше різних вікових груп населення для самостійних і групових занять різними видами рухової активності на дозвіллі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
красавчікі
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську упорядковували спортмайданчики. ФОТО
04 квітень, 2016, 18:56