У Ковелі чоловік з ножем напав на перехожого

У Ковелі чоловік з ножем напав на перехожого
Увечері 1 квітня на вулиці Незалежності в райцентрі Ковель невідомий чоловік вдарив 45-річного місцевого мешканця ножем у стегно та почав вимагати гроші.

Забравши мобільний телефон, розбійник втік, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Наступного дня постраждалий звернувся із заявою до Ковельського відділу поліції. Він розповів, що напередодні, близько 22 години, коли повертався додому, зустрів трьох незнайомців і попросив прикурити цигарку. Один із компанії призупинився, а інші пішли вперед. Згодом зловмисник вдарив заявника ножем в праве стегно та почав вимагати гроші. Потім забрав у заявника мобільний телефон і втік.

Поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець. Засіб зв’язку чоловік встиг продати за 225 гривень.

«Чоловік уже був судимий за скоєння крадіжки та шахрайства. Його затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання», - повідомив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.