Співак Арсен Мірзоян став прикордонником. ВІДЕО

Співак Арсен Мірзоян став прикордонником. ВІДЕО
Сталевий голос України, виконавець та автор своїх пісень Арсен Мірзоян випробував на собі фах прикордонника.

Військові вручили виконавцю повістку-запрошення до участі у проекті "Західний кордон" на одному з концертів у Львові, - повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

Після недовгих вагань Арсен погодився. Зйомки відбувалися на відділі "Пархоменкове", що на Волині. Особливістю відділу є те, що уся лінія кордону проходить по річці Західний Буг. Протяжність - 30 кілометрів 900 метрів. По той бік рубежу - сусідня Польща.

Мірзоян став інспектором прикордонної служби: патрулював річковий кордон, шукав нелегалів в прикордонному селі Залужжя, разом з "зеленими беретами" виявив групу браконьєрів.

Раніше у проекті "Західний кордон" вже перевтілювались у прикордонників стронгмен Сергій Конюшок, боксер Олександр Усик, богатир Василь Вірастюк, футболіст Артем Федецький.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода, що так все печально: люди гинуть на війні, а в той же час комуфляж, та все, що з ним асоціюється, став сучасною розвагою для будь-якого прошарку непересічних українців. Депутати піаряться і роблять селфі, артисти влаштовують собі квести і дозволяють часто якісь жарти на цій тематиці невпопад робити. Я, після року мобілізації в першій хвилі, дуже болісно сприймають новини про такі забави.
Відповісти
Останні новини
Співак Арсен Мірзоян став прикордонником. ВІДЕО
04 квітень, 2016, 18:38