Луцькі прикордонники виявили незаконну вирубку лісу. ФОТО

Луцькі прикордонники виявили незаконну вирубку лісу. ФОТО
Прикордонниками Луцького загону під час виконання завдань з охорони державного кордону неодноразово виявлялись випадки порушення законодавства не тільки з прикордонних питань, а й з природоохоронних.

Днями на Рівненщині прикордонниками відділів «Вичівка» та «Березове» було виявлено дві незаконних вирубки ділового лісу.

Так у Зарічненському районі прикордонним нарядом було затримано трьох місцевих мешканців с. Бродниця, які незаконно вирубали більше 2 кубометрів ділової сосни, при цьому знаходились у прикордонні без жодних документів. На правопорушників накладено штраф за порушення прикордонного режиму по 170 гривень кожному, лісівники оцінили збитки за порубані дерева у 16 тисяч гривень. Для прийняття правового рішення справа направлена до суду.

А у Рокітнівському районі прикордонним патрулем у взаємодії з білоруськими колегами було виявлено місця вирубки на території України та Білорусії у безпосередній близькості від державного кордону.

Державна прикордонна служба України попереджає про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення як українського, так і білоруського законодавства в сфері охорони державного кордону та природних ресурсів.

Луцький прикордонний загін закликає всіх громадян дотримуватись вимог законодавства з прикордонних, природоохоронних питань та сприяти військовослужбовцям в охороні державного кордону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що прикордонік наш не спить! От тільки, що гайові роблять?
Відповісти
Останні новини
Луцькі прикордонники виявили незаконну вирубку лісу. ФОТО
04 квітень, 2016, 20:54