Яценюк закликає підвищити тарифи згідно з програмою МВФ

Яценюк закликає підвищити тарифи згідно з програмою МВФ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк наполягає на негайному й беззаперечному виконанні погодженої з МВФ програми реформ.

На його переконання, не потрібно відхилятися від плану дій, оскільки це лише посилить кризу і віддалить виділення коштів Фондом для України

"Необхідне беззаперечне виконання програми реформ, яку ми погодили з Міжнародним валютним фондом", - наголосив Яценюк.

Серед ключових моментів, повна і прозора приватизації, деполітизація держкомпаній та ефективний менеджмент.

Нагадаємо, згідно з програмою з 1 квітня мало відбутися підвищення тарифів на газ до рівня ринкових, однак цього не відбулося і МВФ висловив своє занепокоєння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажений кролику - здохни.
Відповісти
майдануті вимайданили...
Відповісти
Борг по всій Україні за комуналку величезний, а вони ще підвищують? Розуйте очі! Заради отримання чергового траншу на все йдуть і готові щоб люди страждали! І це влада що для людей і про людей дбає?! Намайданили!!!
Відповісти
та люди вже сміються з цього підвищення...
Відповісти
ПНХ яйцеголовий. Люди і так вже ледь виживають
Відповісти
а шоб в нього тиск підвищився так шоб аж судини лопали!
Відповісти
МВФ знаходиться на Марсі - де європейські пенсії та зарплати ?..
Відповісти
МВФ ніколи не вимагав підвищити тарифи. Єдина вимога МВФ - збалансувати бюджет, для подальшого отримання кредитів, яких уряд і так понабирався як собака блох. Та й збалансований бюджет яйценюхи розуміють по своєму - не зменшити видатки на утримання президента, прем.єра, дупутатів, обмежити зарплати в деяки державниж структура (директор "Укргазвидобування" 1 млн.грн. в місяць) а здерти з народу три шкури і втекти на історичну батьківщину...
Відповісти
Ця безглузда політика закінчиться тоді, коли вони всі повиздихають. Люди вже реагують на підняття тарифів як на новий анектод. А казали Янукович - Зек, корупціонер. Та в порівнянні з тим що ця влада вкрала за 2 роки, То по ходу Янукович ще зі свого кармана доплачував.
Відповісти
Це повний капец. Як при такій зарплаті і пенсії можна платити тарифи і жити.Люди-це геноцид.Ми вже нічого не їмо. ліки купити не можемо.Це вже кінець.Багачі такі як він можуть,а ми для них бадо і ніхто,раби і скоти.Та врносити потрібно його на вилах.Де зарпплати європейські і пенсії.Де. В якій раїні так робиться?
Відповісти
та нашо вже нам та європа у нас вже жопа
Відповісти
Ну що українці, хочете ще концерту, а потім майдану? Це кара за те, що немаючи своєї голови повірили в чужі маніпуляції і скакали на майдані. Вмієш вікна в ОДА бити вмій і ... саночкі возити. Шкода тих хто в тому шабаші не брав участі. А в історію період після майдану увійде як геноцид. Ось так-миздобули.
Відповісти
Останні новини
Яценюк закликає підвищити тарифи згідно з програмою МВФ
05 квітень, 2016, 05:59