Прикордонниця модерувала антиукраїнські групи у соцмережах. ВІДЕО

Прикордонниця модерувала антиукраїнські групи у соцмережах. ВІДЕО
Співробітники СБ України затримали у Львові військовослужбовця прикордонної служби, яка була адміністратором та модератором кількох сепаратистських спільнот у російських соціальних мережах.

Прикордонниця поширювала матеріали, які дискредитують українську державу та армію, закликала до ухилення від мобілізації. Наповнення ресурсів "Львівська народна республіка" та "Антимайдан" вона координувала з адміністраторами аналогічних сторінок у Росії.

Жінка, зокрема, розповсюджувала російські пропагандистські штампи, агітувала за створення на території України т.зв. "новоросії", відкрито підтримувала існування псевдоутворень "ДНР/ЛНР", пише ssu.gov.ua.

Під час обшуків за місцем проживання прикордонниці співробітники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку та матеріали її протиправної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикордонниця, очевидно, придбала на гуманітарці нєдєльку спідниць - чим і вводила в оману нишпорок... А взагалі-то, за відсутність патріотичного виховання молоді повинні бути покарані всі керманичі незалежної України...
Відповісти
Останні новини
Прикордонниця модерувала антиукраїнські групи у соцмережах. ВІДЕО
05 квітень, 2016, 08:59