Волинська митниця спрямувала на облаштування доріг більше 200 мільйонів

Волинська митниця спрямувала на облаштування доріг більше 200 мільйонів
На облаштування доріг Волинська митниця ДФС спрямувала 203,6 мільйона гривень.

З вересня 2015 року, відколи розпочато експеримент з реконструкції доріг за рахунок коштів, що надходять від перевиконання індикативних показників місцевих митниць, Волинська митниця ДФС забезпечила на реконструкції поточного ремонту доріг 203,6 мільйона гривень, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що відповідно до ЗУ №666-VIII від 05.09.15 з 1 вересня в Одеській, Волинській, Львівській, Чернівецькій областях запроваджено експеримент з фінансового забезпечення реконструкції поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення.

Постановою КМУ №726 від 16.09.15 затверджено порядок спрямування, де 50% суми перевиконання індикативних показників по обсягах мита, акцизного податку, податку на додану вартість.

Як повідомили у Волинській митниці ДФС, на березень поточного року, на реалізацію положень Закону України по реконструкції поточного ремонту автомобільних доріг, доведений показник становить в сумі 365,7 мільйонів гривень, фактичне виконання - 442,8 мільйонів гривень, тобто митниця за березень місяць забезпечує реалізацію положень Закону України, в сумі 50 відсоткового перевиконання індикативного показника 38,5 мільйонів гривень.

З метою забезпечення максимальних надходжень до Державного бюджету митницею вживалися заходи, спрямовані на недопущення випадків заниження бази оподаткування товарів, забезпечення контролю їх якісних та кількісних показників, а також правомірності застосування преференційного режиму оподаткування товарів та режиму найбільшого сприяння.

Довідково: у І кварталі 2016 року індикативні показники для Волинської митниці ДФС було визначено в загальній сумі 907085,0 тисяч грн.

Фактично за І квартал поточного року Волинська митниця ДФС перерахувала до Держбюджету податків на суму 1115291,1 тис. грн., тобто на 23 відсотка більше доведеного індикативного показника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і ті дороги,біля прокуратури?
Відповісти
Це крапля в морі!!! Покажіть результати цих спрямувань! Фото, відео , покажіть людям фвнансовий звіт! Тоді пишіть , розхвалюйте
Відповісти
Останні новини
Волинська митниця спрямувала на облаштування доріг більше 200 мільйонів
05 квітень, 2016, 10:09