На Волинь повертаються наші солдати. ФОТО

На Волинь повертаються наші солдати. ФОТО
Триває процес демобілізацій військовослужбовців, які були призвані за мобілізацією у лютому-березні минулого року.

Солдати та офіцери повертаються до мирного життя. Зокрема, знаменна подія відбулась і для мешканців Волині, - повідомляє Володимир Скоростецький у соцмережі Facebook.

Як повідомила прес-офіцер 14 окремої механізованої бригади лейтенант Надія Замрига, з Донбасу, де на даний час особовий склад бригади виконує бойові завдання у складі сил АТО, до пункту постійної дислокації вибуло 144 військовослужбовці.

На шикуванні, перед від’їздом командир бригади полковник Олександр Жакун подякував бійцям за гідне виконання бойових задач, самовіддану службу і побажав удачі та успіхів у мирному житті.

В ППД військовослужбовцям будуть оформлені всі необхідні документи для демобілізації й далі вони повернуться до своїх родин та мирної праці.

До слова, воїни забрали додому не лише нехитрий солдатський скарб, але й своїх бойових чотирилапих побратимів, собак та котиків.
«Друзів не кидають!», - кажуть вояки.

Також урочисте звільнення у запас відбулося й у Луцькому гарнізоні. Після року служби до мирної праці повернулись троє військовослужбовців Волинського обласного військового комісаріату.

Начальник Луцького гарнізону полковник Роман Кулик на загальному шикуванні особового складу вручив офіцерам та солдатам почесні грамоти, а також документи для постановки на військовий облік у військових комісаріатах за місцем реєстрації та подякував за відмінну службу та копітку працю. Слід додати, що осіб, які звільняються у запас, було повністю розраховано за усіма видами забезпечення.

Військовий комісар Волині наголосив, що звільняючи у запас військовослужбовців, військові комісаріати області, натомість, продовжують активну кампанію із залучення кандидатів для проходження військової служби за контрактом.

– Сподіваємось, що на зміну бійцям, які із честю упродовж року виконували бойові завдання прийдуть умотивовані та готові до військової служби на професійній основі кандидати. Українське військо потребує професіоналів, то ж заняття знайдеться і чоловікам, і жінкам, які хочуть послужити своїй країні, – наголосив полковник Роман Кулик.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і чому тут гордитись?! це позорна війна...Фолкленди мать їх...
Відповісти
Кулуарну боротьбу за бюджетні гроші між різними кланами і олігархічними об'єднаннями в України і Росії.
Відповісти
Найбільш обурює те, що люди починають говорити, ми вас туди не посилали, поїхали заради грошей, пільг, земельних ділянок, тощо, хоча самі навіть не бачили руїн війни, не говорячи про звуки вибухів, а найгірше людської смерті, поки хоч одна особа з української родини не побуває на війні, та не передасть всієї правди, ніхто не зрозуміє вояку, який стояв на захисті кожного з Вас.
Відповісти