Хлопець з Волині очолив патрульну поліцію Рівного. ФОТО

Хлопець з Волині очолив патрульну поліцію Рівного. ФОТО
Боєць полку “Азов” із псевдо “Звіробій”, поліцейський, який прославився затриманням неадекватів у Києві, волинянин Сергій Мерчук став керівником патрульної поліції Рівного.

5 квітня на цій посаді його представив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, – пише Все – сайт чесних новин.

Самі ж патрульні поліцейські вийдуть на вулиці Рівного на десять днів пізніше, аніж планувалося, – з 19 квітня, повідомив Сергій Яровий. За його словами, це пов’язано з тим, що для них продовжили навчання.





У свою чергу, Сергій Мерчук зазначив, що надіється, що патрульна поліція зможе добре працювати в Рівному і тут вдасться навести порядок. А також додав, що в цьому розраховує і на допомогу журналістів, із якими хоче співпрацювати.

Варто зазначити, що свого часу Сергій Мерчук був студентом, а потім співробітником Чернігівського інституту права. За свої відкриті правоцентристські погляди був звільнений.





Також Сергій був активним учасником Майдану.





“Моя боротьба почалася ще під час Революції у 35-тій Волинській сотні. На Майдані шестеро наших хлопців загинули, одинадцятьох поранили, дехто лікується й до сьогодні – порох, яким у нас стріляли, був зараженим. Потім був “Правий Сектор” на Волині, охорона кордону з Білорусією. На той час на кордоні відбувалися маневри понад трьох сотень десантників. Тому ми, як активісти “Правого сектор”, а також “Самооборона” та “Автомайдан” їздили патрулювати разом з прикордонниками”.





“А згодом ми з хлопцями поїхали на полігон до 51-ї бригади. У Володимирі-Волинському ми прожили два тижні, там зробили перші постріли – офіцери вчили нас стріляти. А у квітні після заклику нашого командира Дмитра Яроша близько двадцяти хлопців з Волині поїхали у Дніпропетровськ. Проте безвідповідальність командирів та відсутність підготовки зробили своє – за 10 днів ми покинули розташування Дніпра. Після того ми поїхали у Межигір’я, яке, до речі, ще під час Революції захопила саме Волинська сотня з піснею “Волинь моя, краса мо”. Отож за два дні відтоді, коли ми поїхали з Дніпропетровська, відбувся штурм першого блокпоста біля Слов’янська. Тоді ще в одного з бійців випала візитка Яроша, яка потім стала суперпопулярною. То був важкий бій – загинуло двоє наших хлопців, але їм вдалося знищити сім сепаратистів. Тож після того випадку ми повернулися назад і не знали що робити. Але вже у червні ми з хлопцями зібралися та поїхали у добровольчий батальйон “Азов”, – розповів Сергій Мерчук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай щастить тобі, Сергію!
Відповісти
Радикали в поліції жах,організації незаконні, зброя, розбій, пару фоток і ти начальник поліції.От які сьогодні вимоги до поліцейських, раніше бодай правопорушення, а зараз біографія розбою участі нібито і ти начальник. В АТО хай іде! Хоча всім так треба! Вже сьогодні, підстав вистачить корупція, офшори, наші солдати гинуть в АТО. Він злочинець організацій Правий сектор інші, був у нас один на Волині аналог))) а люди гинуть, воюють в АТО в українській армії, а не радикальних організація в яких є зброя Конституція України дозволяє?
Відповісти
Головне не ховай гроші як жиди в Офшорах
Відповісти
Він в ато і дня не пробув ак в руках не тримав
Відповісти
А ти був свідком при цьому ? Докази маєшь ? Якщо ні, то заткнись...
Відповісти
Останні новини
Хлопець з Волині очолив патрульну поліцію Рівного. ФОТО
05 квітень, 2016, 17:04