Волинянам не потрібно подавати нову заяву на субсидії

Волинянам не потрібно подавати нову заяву на субсидії
Якщо Ви вже отримуєте житлову субсидію та її термін закінчується в березні 2015 року, то Вам не потрібно подавати нову заяву.

Йдеться на сайті Луцької міської ради.

Департамент соціальної політики здійснить розрахунок субсидії на новий термін автоматично. Для цього буде збиратись необхідна інформація без звернення громадян та прийматиметься рішення щодо призначення (не призначення) субсидії цим домогосподарствам.

Однак, у разі коли кількість фактично проживаючих зареєстрованих у житловому приміщенні осіб є меншою, ніж кількість зареєстрованих у такому приміщенні осіб, субсидія може бути призначена лише за новим зверненням на підставі рішення комісії.

Субсидія не буде автоматично призначена на новий термін, якщо члени домогосподарства протягом терміну отримання субсидії здійснили купівлю (оплату послуг) на суму, яка перевищує 50 тис. грн.

У разі зміни обставин, які можуть вплинути на отримання житлової субсидії, зокрема, зміни у складі зареєстрованих та проживаючих у житловому приміщенні осіб, їх соціального статусу, зміни у переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання, виконавців житлово-комунальних послуг, про купівлю товарів або оплату послуг) заявнику необхідно у місячний термін повідомити департамент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.