На Волині планують посадити понад півтисячі дерев

На Волині планують посадити понад півтисячі дерев
Для поліпшення благоустрою та екологічного стану затверджено план робіт з озеленення Ковеля.

Відповідно до розпорядження міського голови Олега Кіндера організацію і координацію цього процесу здійснює відділ комунального господарства, - йдеться на сайті Ковельської міської ради.

На минулому тижні працівники РЖКП №1, РЖКП №2 та КП «Добробут» розпочали висадження дерев та кущів обабіч міських вулиць. У цю весняну пору на вулицях Грушевського, Смірнова, Ветеранів, С. Бандери, Мечнікова, Шевченка, Незалежності, Театральній, Винниченка, Івасюка, Міцкевича з’являться саджанці клена, липи, ясена, каштана, буде висіяно 800 кв.м газонів. Всього планується висадити 330 дерев та 200 кущів.

У рамках акції «Посади дерево і збережи його» до загальноміської справи доєднаються педагогічні, учнівські та дитячі колективи ДНЗ №№ 4, 12, 14, ЗОШ № №2, 7 ,10, НВК № 13, які працюватимуть на своїх прилеглих територіях. Їх передбачено забезпечити посадковим матеріалом у кількості 200 дерев та 630 кущів.

Взяти участь у заходах з озеленення та благоустрою рідного міста виявили бажання працівники підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів виконавчого комітету, депутати міської ради, громадські активісти.

Принагідно запрошуємо всіх ковельчан проявити на ділі небайдужість до рідного куточка, оточуючого довкілля і посадити деревце чи кущик на власній садибі, біля житлового будинку просто для власного задоволення, краси і спільної користі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ми 2 рази в рік садим по 2 тисячі аце 500 шт хмхмхмх
Відповісти
Останні новини
На Волині планують посадити понад півтисячі дерев
06 квітень, 2016, 09:33