Дружина мера Львова заробляє у 7 разів більше за нього, виховуючи 5 синів

Дружина мера Львова заробляє у 7 разів більше за нього, виховуючи 5 синів
Львівський міський голова Андрій Садовий задекларував 107 323 гривень доходів за 2015 рік, і все це - його зарплатня.

Про це йдеться в його декларації про доходи, оприлюдненій на сайті Львівської міської ради.

Натомість дохід членів сім'ї Садового (дружини та 5 неповнолітніх синів) за 2015 рік становив 752 233 гривень, всі ці кошти отримані як зарплата.

У лідера партії "Самопоміч" немає ані квартири, ані дачі чи земельної ділянки, ані коштів у банках. Машини Андрій Садовий, згідно з декларацією, також не має.

Натомість у власності членів сім'ї є автомобіль Mersedes Benz Viano (2012 року випуску). Тим часом, сім'я Садового живе у будинку площею 660,4 кв. м, членам родини також належить земельна ділянка площею 702 кв. м. Крім того, члени сім'ї мера Львова мають на рахунку в банку 34 276 гривень, а в цінних паперах – 170 890 гривень. Ще 1 750 гривень склав внесок у статутний капітал фірми чи організації дружини Садового.

За 2014 рік Садовий задекларував 126 595 гривень доходів. Відповідно до торішньої декларації, у мера Львова і членів його сім'ї не було вкладів у банках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красти треба дуже акуратно і чистими руками.
І дітей треба мати 5 штук щоб було з чим вийти в Києві на Майдан у вишиванках, як ви ідіоти уже осточортіли! Це все вже було... ющенко, порошенко.
Відповісти
красити потрібно уміти-гроші люблять тишу..., а для цього потрібно переписати або зареєструвати все на дружину, а потім швиденько ще й розвестись, а дітей точно потрібно мати п"ятеро, щоб кожному залишити по будинку та автомобілю. Пам"ятаю перед виборами, як Садовий поїхав в Карпати на відпочинок хтось бахнув у його будинок із гранатомета..., а виявляється у нього ж немає будинку...
Відповісти
Оце такі мери чесні і порядні і не корумповані. А Львів не таке вже й чисте . Подивіться на окраїні -там чорт голову зламає !! Краде і краде. Де дружина так зароляє? Чи не треа пролюструвати таку особу як САДОВИЙ????????????
Відповісти
Останні новини
Дружина мера Львова заробляє у 7 разів більше за нього, виховуючи 5 синів
06 квітень, 2016, 05:59