Волиняни сплатили рекордні 918 мільйонів гривень податкових платежів

Волиняни сплатили рекордні 918 мільйонів гривень податкових платежів
За підсумками І кварталу 2016 року на Волині сплачено 917,9 мільйонів гривень податкових платежів.

Таким чином, надходження до бюджетів всіх рівнів від податків, що адмініструються органами ДФС, перевищують минулорічні показники на 369,4 мільйона гривень, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, своєрідний рекорд у забезпеченні податкових надходжень волинські фіскали встановили у березні – до бюджетів мобілізовано 373,4 мільйона гривень податкових надходжень.

«Це найбільша сума податків, що сплачена до бюджетів всіх рівнів волинськими платниками за один місяць. До речі, такий рекорд у податкових надходженнях ми прогнозували, оскільки зусилля фахівців органів ДФС та комплекс заходів у напрямку детінізації економіки, боротьби з так званими схемами оптимізації дали свій результат у вигляді суттєвого збільшення податкових платежів», - прокоментувала начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Загалом за підсумками І кварталу завдяки сумлінню волинських платників до держбюджету сплачено 424,6 мільйона гривень, а місцеві скарбниці отримали в своє розпорядження 493,3 мільйона гривень податкових платежів. Загалом до бюджетів всіх рівнів у І кварталі 2016 року спрямовано податкових платежів на 41,6 відсотка більше
проти аналогічного періоду торік.

«Органи ДФС завжди вітали позицію відповідального бізнесу, який працює без схем, конвертаційних майданчиків та оптимізації. В питанні забезпечення коштами держбюджету та місцевих громад саме сумлінний бізнес – наш партнер. Як служба, що прагне працювати за європейськими стандартами, ми намагаємося створити рівні умови для діяльності соціально відповідального бізнесу, об’єктивно застосовувати податкові норми та надавати адмінпослуги належної якості», - підсумувала Світлана Савчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни сплатили рекордні 918 мільйонів гривень податкових платежів
06 квітень, 2016, 11:52