Найбільше грошей автовиробникам приносять Porsche і BMW

Найбільше грошей  автовиробникам  приносять Porsche і BMW
Прибутки провідних автовиробників від продажів кожного автомобіля опублікував німецький Центр автомобільних досліджень Університету Дуйсбурга-Ессена.

Про це 20 серпня повідомив сайт УкраАвтопром.

Дослідники вивчали дані за середніми показниками операційного прибутку провідних автовиробників за перше півріччя 2012 року.

Так, прибуток Porsche від продажу одного автомобіля до сплати податку на прибуток та відсотків за позиковими коштами в середньому становить 16’826 євро. Далі, випередивши своїх головних конкурентів, в рейтингу розташувалася BMW з показником 4’325 євро за автомобіль. Audi заробляє 4’242 євро з одного продажу, а Daimler – 3’621 євро.

Потім слідують Chrysler (1’436 євро/авто) і Hyundai – 1’386 євро, які випереджають найбільшого європейського автовиробника VW з показником 916 євро/авто та головного світового автомобілебудівника - Toyota з показником 845 євро/авто.

Французький Renault від продажу однієї машини отримує 65 євро, а ось в Peugeot-Citroen, навпаки, втрачають 789 євро. Ще нижче показники у німецького Opel - до 939 євро втрат на кожному автомобілі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найбільше грошей автовиробникам приносять Porsche і BMW
21 серпень, 2012, 12:32