На посаду директора «Луцьксвітло» лише один претендент

На посаду директора «Луцьксвітло» лише один претендент
Заяву та документи на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» подав лише один претендент – директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький.

Про це стало відомо 5 квітня під час проведення у мерії співбесіди з претендентами на посади очільників комунальних закладів, - йдеться на сайті VIP.

Комісія, очолювана першим заступником Луцького міського голови Тарасом Яковлевим, поцікавилася у Кубіцького, чому, на його думку, немає інших претендентів на посаду. Мовляв, можливо, інші просто злякалися авторитетності та досвідченості свого потенційного конкурента.

На це Іван Кубіцький відповів: «Я не знаю, я і сам подавав документи за два дні до закінчення терміну подачі». Висловлюючи своє бачення подальшої роботи «Луцьксвітла», єдиний претендент на посаду директора висловив головні, на його думку, проблеми, що мають бути вирішені підприємством. Це, зокрема те, що місто має прагнути до переходу на єдиний вид освітлювальних пристроїв – світлодіодні. Він також наголосив на тому, що майже відсутня підсвітка міста у вечірній час загалом та святкова ілюмінація.

Натомість Тарас Яковлев повідомив, що вже наступного Нового Року в місті може з’явитися гарна святкова ілюмінація, оскільки міськрада створює відповідний проект та кошторис. Своєю чергою заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко висловився з приводу того, що місто започаткувало гарну ініціативу щодо освітлення пішохідних переходів. З його слів, її вже перейняло сусіднє Рівне.

Утім він запитав Івана Кубіцького, чому вимикають підсвітку Замку Любарта. На це Кубіцький відповів, що це роблять з метою економії, бо місто поки не може дозволити собі підсвічувати замок щовечора.

Зрештою, вислухавши всі пропозиції претендента на посаду директора комунального підприємства, члени комісії відповіли, що про остаточний результат конкурсу повідомлять протягом трьох робочих днів.

Як стало відомо виданню ВолиньPost з достовірних джерел, Івана Кубіцького вже затвердили на це крісло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хдє Калпак
Відповісти
того, нема вже, слава богу, 2 роки. Прийшов час пожити як усі
Відповісти