Звинувачений у пиятиці анестезіолог продовжує працювати у дитячій лікарні. ВІДЕО

Звинувачений у пиятиці анестезіолог продовжує працювати у дитячій лікарні. ВІДЕО
Близько місяця тому в обласній дитячій лікарні в операції на апендицит 5-річному пацієнту брав участь нетверезий анестезіолог Олег Шелест.


Це стверджують батьки дитини.

Поліції знайти лікаря того ж дня не вдалося. Відразу після операції він зник на 3 тижні. Офіційно — був на лікарняному. Аби розібратися у всьому, в медзакладі створили комісію. Доказів, що анастезіолог був напідпитку, комісія не знайшла. Максимум, що він отримав – догану, - повідомляє ВОДТРК.

У відповіді Мінохорони здоров’я йдеться, що претензій до лікаря немає. У поліції, куди батьки теж написали звернення, повідомили: “В ході перевірки опитати лікаря Шелеста О.В. не виявилось можливим, оскільки останній відмовляється взагалі спілкуватися та надати будь-які пояснення. Однак, було скеровано повідомлення до обласної дитячої лікарні в.о. головного лікаря Гагаловській для проведення перевірки за даним фактом”. Своє розслідування тепер обіцяють провести в обласному управлінні охорони здоров’я.

Сам Олег Шелест своєї провини не визнає. Стверджує, що зі свого боку роботу виконав добре, а все, що говорять у ЗМІ, – наклеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оперуватися в нашій обласній дитячій лікарні небезпечно для життя. Та й не тільки оперуватись. Навіть консультуватись нема з ким. Всі ведуть себе наче ти бидло, а вони еліта. Дуже мало справжніх адекватних лікарів. Але все ж пару є. Моєму брату робили операцію на апендиксі, то навіть пробу на антибіотик не взяли. Ми потім місяць алергію лікували, дитина чуть не вмерла. Свою дитину я вже там оперувати не дозволила (у нас інша операція була). Ми завжди звертаємось в Київ в ОХМАТДИТ. Повірте, гроші виходять ті самі, але якісь медицини небо і земля.
Відповісти
Це не дивно,в Турійській црл анестезіологи і анестазісти тверезими не бувають я сам наблюдав як на операцію йшли по стінам
Відповісти
Це лише початок!!! Скоро повилазять наслідки керування Гагаловською Л.А .. Прикро що все в нашій країні через дупу:(((
Відповісти
"Порешав" і каже що наклеп. Терміново реформу в медецині. Бо та "безкоштовна" медецина велазить боком.
Відповісти
Де ви бачили безкоштовну медицину? В обл лікарні без добровільних внесків в кожному кабінеті,відділенні ніхто дивитись не захоче
Відповісти
Останні новини
Звинувачений у пиятиці анестезіолог продовжує працювати у дитячій лікарні. ВІДЕО
06 квітень, 2016, 12:43