У Нововолинську відбувся фестиваль з волейболу пам’яті Олександра Кулика. ФОТО

У Нововолинську відбувся фестиваль з волейболу пам’яті Олександра Кулика. ФОТО
Протягом двох днів, 4 та 5 квітня 2016 року, в приміщенні загальноосвітньої школи №6 проходив турнір з волейболу серед працівників закладів освіти міста, присвячений пам’яті  учителя фізичної культури Олександра Кулика.

Організацію змагань здійснювали управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради, Нововолинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дирекція ЗОШ №6.

З привітальним словом на відкритті змагань виступили заступник начальника управління освіти м.Нововолинська Ольга Лакіш, директор ЗОШ №6 Іван Пукля, керівник міського ЦФЗН «Спорт для всіх» Валентин Бортнічук.

Участь у змаганнях взяли 8 команд міста Нововолинська. Під час ігор вчителів було не впізнати. Стримані, поважні та розсудливі на уроках, у спортзалі вони  показали, що енергійності та азартності їм не позичати.

Аматори волейболу показали хорошу змістовну гру, якою порадували своїх учнів - вболівальників. Азарт боротьби за перемогу в кожній з партій для глядачів був по–справжньому захоплюючим видовищем.

Фінальна гра видалась найемоційнішою, за кубок переможця боролись команди ЗОШ № 7 та ДЮСШ.

За результатами змагань, переможцем стала команда ЗОШ № 7. Друге місце посіли педагоги дитячо-юнацької спортивної школи, на третій сходинці – ЗОШ №6.

Переможці та призери фестивалю були нагороджені кубком, грамотами, медалями та призами від організаторів та спонсорів фестивалю.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську відбувся фестиваль з волейболу пам’яті Олександра Кулика. ФОТО
06 квітень, 2016, 21:23