У Луцьку - перше відкрите засідання «Асоціації відкритих міст». ФОТО

У Луцьку - перше відкрите засідання «Асоціації відкритих міст». ФОТО
Сьогодні, 6-го квітня, в конференц-залі палацу культури міста пройшло перше відкрите засідання членів правління "Асоціації відкритих міст".

"Велику кількість речей ми сьогодні робимо вперше. Вперше у нас відбувається відкрите засідання правління. Перше відкрите засідання робоче, яке ми хотіли зробити відкритим, бо саме до цього прагне наша асоціація",- говорить президент Фонду Східна Європа Віктор Лях.

Також за його словами на початку основною метою асоціації був розвиток платформи "Відкрите місто", але в подальшому почали запроваджуватись й інші електронні проекти. Зокрема й Єдина система місцевих петицій.

Президент "Асоціації відкритих міст", Луцький міський голова Микола Романюк:

"Нашим містам потрібен новий сучасний поштовх у розвитку електронної демократії, у прозорості діяльності влади. Це ще один крок до того, щоб був зв'язок з мешканцями тих чи інших міст, в яких ми з вами проживаємо".

Також міський голова зазначив, що в Луцьку успішно працює платформа відкрите місто й представники міської влади слідкують за усіма проблемами, які порушують громадяни. Зараз навіть працює відкрита лінія, для того, аби мешканці міста могли звернутися у випадку, коли знадобиться допомога.

Також члени асоціації обговорили питання про пріоритетні напрямки роботи Асоціації, про затвердження плану їх роботи та про прийом нових членів.

Довідково:

"Асоціація відкритих міст" - асоціація органів місцевого самоврядування створена 1 жовтня . До складу організації входять 9 міст та одне селище з різних регіонів України, які розвивають проект "Відкрите місто".



















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О-то вже поп'ють сьогодні... :)))
Відповісти
Платформа відкрите місто...,представники міської влади слідкують за проблемами громадян...,гаряча лінія...,петиція...,бла-бла-бла...,краще б поділився *досвідом* управління* Луцьктеплом*і тим,як зумів забезпечити терпимість лучан до діянь своїх і *команди*....
Відповісти
Де гаряча вода? Камсамолєц сьогодні заллє сливу.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - перше відкрите засідання «Асоціації відкритих міст». ФОТО
06 квітень, 2016, 13:21