На Волині почали підготовку до опалювального сезону

На Волині почали підготовку до опалювального сезону
У Волинській області розпочали підготовку до опалювального сезону 2016–2017 років.

Про це повідомили 6 квітня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, - йдеться на сайті «Волинського інформаційного порталу».

До 15 квітня всі власники теплових господарств області повинні надіслати необхідні документи щодо підготовки заходів опалювального сезону 2016–2017 років. Про це інформував заступник начальника управління житлово-комунального господарства Волинської ОДА Андрій Пиріг.

«Це мають бути конкретні дії і конкретні об’єкти. Не треба писати нам загальну інформацію. Для прикладу, з Ківерцівської і Турійської РДА вже надійшли листи, але вони дуже загальні. Ми їх не беремо до уваги», – запевнив Андрій Пиріг.

Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук доручив підлеглим підготувати таблицю з інформацією про те, кому надісланий запит на інформацію і хто не відповів або відповів неконкретно.

До того ж, за словами Пирога, треба почати роботу з підписання або продовження договорів із постачальними організаціями.

Сергій Кошарук також запропонував розширити заходи щодо газозаміщення в області та з’ясувати можливість термомодернізації будівель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.