У луцької родини забрали квартиру, а натомість дали субсидію

У луцької родини забрали квартиру, а натомість дали субсидію
У Луцьку родину позбавляють житла через шалену заборгованість за житлово-комунальні послуги, водночас субсидії сім’ї вирішили надати тільки тоді, коли на квартиру знайшлося 5 покупців.

Про це стало відомо під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації, - пише Волинська правда.

Відтак, заступник начальника управління державної виконавчої служби ГУ юстиції в області Анатолій Клехо поінформував, що за станом на 1 січня 2016 року у виконавчій службі перебувало 5,7 тисяч проваджень. В порівнянні із минулим роком їхня кількість зменшилася більш ніж на 2 тисячі, а сума - на 6 мільйонів гривень.

Нині, на кінець кварталу в органах державної виконавчої служби області перебуває 6 тисяч 111 боржників.

Разом з тим, раніше Анатолій Клехо повідомляв про родину із Луцька, яка заборгувала за комунальні послуги чималу суму коштів і за це у неї відбирають житло. До останнього моменту жоден із членів родини на контакт із виконавцями не виходили і спілкування уникали. Тож, протягом останнього тижня на квартиру знайшлося аж 5 потенційних покупців.

Натомість, директор департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод заявила, що 14 березня сім’я таки звернулася із бажанням отримати субсидії. Тож, лучан включили у перелік призначень і 7 квітня вони зможуть отримати державну допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як дізнатися, хто ті люди?
Відповісти
Останні новини
У луцької родини забрали квартиру, а натомість дали субсидію
06 квітень, 2016, 15:43