Волонтери запрошують закласти сквер біля найбільшого прапору Волині

Волонтери запрошують закласти сквер біля найбільшого прапору Волині
9 квітня о 12:00 активісти ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» кличуть садити дерева біля найбільшого прапору Волині, що знаходиться на території сели Жидичин та має розмір 3 на 6 метрів.

Акція відбудеться в рамках всеукраїнської ініціативи «Дерева миру», що на Волині організовує щороку ВМГО «Національний Альянс», - повідомляють організатори.

«Місце досить символічне. По-перше, воно знаходиться в історичній частині села – біля монастиря, звідки відкриваються чудові краєвиди. В монастир з’їжджаються віряни з усіх куточків Волині, дуже багато з самого Луцька.

Майбутній сквер стане додатковим місце для відпочинку як для волинян, так і для місцевих мешканців. Крім того, висадка дерев в цій зоні зможе втримати ґрунт та запобігатиме зсувам», - розповідає депутат Жидичинської сільської ради, волонтер ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Тарас Висоцький.

Організатори забезпечують саджанцями листкових дерев, водою, добривом та інструментом. Всіх бажаючих чекатимуть біля приміщення сільської ради об 11:45.

Не втомлюймося робити добрі справи разом!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.